Flexa Pure

De Flexa Pure hoogwaardige lakken en muurverven zijn gemaakt met de nieuwste verftechnologieën voor een perfect eindresultaat. De kleurspecialisten van Flexa hebben een palet van tijdloze kleuren samengesteld, speciaal voor deze hoge kwaliteit verflijn. Ontdek alle kleuren in onze kleurwaaier. Voor het beste resultaat bestelt u de gewenste Pure kleur in de bijbehorende muur- of lakverf.

Flexa Pure muurverf extra mat

Flexa Pure muurverf extra mat is zoals de naam het al zegt een goede dekkende extra matte muurverf. Deze muurverf kunt u gebruiken voor muren en plafonds binnenshuis. Wanneer er kleine oneffenheden op de muur zichtbaar zijn is dit de ideale verf. Met deze Pure muurverf zijn deze vlekken onzichtbaar. Dit komt door de isolerende eigenschap die de verf heeft. Een andere positieve eigenschap van de muurverf is dat het goed bestand is tegen water. Daarom ook goed te gebruiken voor de muren of het plafond in de badkamer.

Online bestellen bij Bolverf.nl

Waarom Pure online bestellen bij Bolverf.nl? Dat is eenvoudig. Bij Bolverf.nl vindt u een ruim aanbod Flexa verf in het assortiment. Van Flexa Pure muurverf kalkmat tot Flexa Pure lak mat. Verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden. Wij mengen de Flexa verf voor u met onze officiële Flexa mengmachine.

Plaatst u uw bestelling voor 15:00, dan verzenden wij de bestelling nog dezelfde dag! En bij een bestelling boven de €100,- ook nog eens geheel gratis!

Heeft u toch nog een vraag of advies nodig voor het uitkiezen van de juiste Pure verf? Onze specialisten staan altijd voor u klaar voor advies op maat. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

  • Nieuwste
  • Gefilterd op:

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.