Houtverf

Houtverf is er in veel soorten en maten; verf op waterbasis of terpentinebasis, verf met hoogglans, zijdeglans of matte afwerking, verf voor binnen of voor buiten. Wij verkopen het allemaal en uiteraard van topkwaliteit. Zo verkopen we Sikkens houtverf, Sigma houtverf en Wijzonol houtverf.

Houtverf voor het beste resultaat

Maar hoe kunt u uw houtwerk het beste aanpakken? Als eerst gaat u het hout schoonmaken van vuil en vet. Doe dit met water of een speciale ontvetter. Daarna schuurt u het hout glad met een goed stuk schuurpapier. Vervolgens moet er gekeken worden of er houtrot aanwezig is. Wanneer dit zo is moet het rot hout weggehaald worden. Haal het hout weg 1 tot 2 cm rondom het rot hout. Daarna gaat u de gaten vullen met een goede plamuur verf of een kit. Het beste is om een urethaankit te gebruiken omdat u deze goed kunt overschilderen. Als laatste stap voor u kunt beginnen met schilderen moet u alles stofvrij maken en afplakken met schilderstape. Nu kunt u aan de slag gaan met de door u gekozen houtverf!

Bestelt u online bij Bolverf.nl

Alle verf die u kunt gebruiken om hout mee te verfraaien en beschermen vindt u hier. Met onze professionele machines kunnen wij houtverf in vrijwel iedere gewenste kleur mengen. Kijk voor het aanbod eens bij onze kleurwaaier. Hier kunt u ook verschillende kleuren opslaan, zodat u later kunt beslissen welke kleur u bestelt.

Bij Bolverf.nl kunt u terecht voor een ruim assortiment binnen en buiten houtverf. Wij bieden onze topmerken aan tegen topprijzen. Wanneer u voor 15:00 besteld wordt u bestelling nog dezelfde dag verzonden. U kunt bij ons ook altijd om advies vragen. Neem contact met ons op want onze experts helpen u graag!

LET OP: kleuren in de kleurwaaier zijn afhankelijk van de instellingen van uw computerscherm en kunnen dus licht afwijken van de uiteindelijke kleur. Verf die voor u persoonlijk wordt gemengd kan bovendien niet retour worden genomen.

Sorteren op:

  • Filteren
    • Merk
  • Merk
  • Nieuwste
  • Gefilterd op:

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.