Meer dan 75 jaar ervaring
Levering binnen 1 of 2 werkdagen
De voordeligste verf gemengd met originele mengmachines
Bekijk uw winkelwagen

Flexa Grondverf

De Flexa Grondverf collectie bestaat uit grondverven voor diverse ondergronden. Van gewone houtgrondverven tot diverse metalen ondergronden en kunststof. U vindt in ons assortiment de juiste grondverf voor deze ondergronden. Wilt u diverse ondergronden gronden met dezelfde grondverf dan bieden wij nog de universele grondverven aan. Dit zijn de Flexa Multiprimer en de Grondverf Universeel uit het Flexa Grondverf assortiment.

De Flexa Grondverf voor houten ondergronden

De Flexa Grondverf voor ondergronden van hout is de meest gebruikte grondverf van Flexa. De collectie hout grondverven bestaat dan ook uit diverse producten. Wij hebben een houtgrondverf voor hout dat als basislaag MDF heeft. Deze Flexa MDF Grondverf is daar de geschikte grondverf voor. Met 2 lagen krijgt u het beste resultaat. Wilt u op dezelfde dag meerdere lagen schilderen? Dan raden we de sneldrogende Grondverf aan. Binnen 4 tot 6 uur kunt u de grondlaag voor de 2e keer overschilderen. Wanneer u de grondverf gebruikt voor alleen buiten schilderwerk hebben wij een goede grondverf voor buiten. Met deze Flexa Grondverf kunt u maar liefst 10m2 per liter schilderen.

Diverse kleuren grondverf

De meeste grondverven uit de Flexa Grondverf collectie zijn in de kleuren wit en/of grijs of oranje of bruin te bestellen. Als uitzondering is daar de grondverf Strak in de Lak. Deze verf kunnen wij mengen in de kleur naar uw wens. We snappen dat de keuze enorm groot is. Daarom helpen wij u graag bij het maken van de beste keuze. Neem contact met ons op en wij geven u tijdens openingstijden een passend advies. Voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden en bij een bestelling boven €100,- betaalt u geen verzendkosten.

Onze producten