Meer dan 75 jaar ervaring
Levering binnen 1 of 2 werkdagen
De voordeligste verf gemengd met originele mengmachines
Bekijk uw winkelwagen

Retouren, omruilen en garantie

Niet helemaal tevreden? Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een product je niet bevalt. Net als in de winkel kun je ook bij ons retourneren, omruilen of aanspraak maken op de garantie.

Retour sturen

Je hebt een bedenktijd van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourskosten voor jouw rekening. Voor het retourneren bieden wij een digitaal formulier. Deze kun je hier downloaden: formulier-voor-herroeping-bolverf.doc. Met dit formulier, je bestelnummer en je postcode, kun je gebruik maken van het herroepingsrecht. Dit kan tot 14 dagen na het ontvangen van je bestelling. Je kan ook een deel van je bestelling retour sturen (het kan dan zo zijn dat de verzendkosten wel in rekening worden gebracht)

Zodra wij het product retour hebben ontvangen zullen wij deze beoordelen en vervolgens z.s.m. overgaan op terugbetaling indien van toepassing. 

Verf die speciaal voor u is gemengd kunnen wij niet retour nemen.

Omruilen

Ook voor omruilen kun je een e-mail sturen naar info@bolverf.nl. Je kan in de e-mail aangeven of, en welk item je wilt ruilen. Wij maken dan een nieuwe bestelling voor je aan zodat je op de hoogte wordt gehouden van de levering.

Garantie

Wij leveren onze producten af met de groots mogelijke zorg. Mocht er desondanks toch iets mis zijn met de geleverde producten, dan mag je altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch op 0229-541350, of via email: info@bolverf.nl