Sikkens

Bij ons vindt u onder andere de Sikkens AlphatexCetol en Rubbol collecties in het assortiment. Met onder andere deze collecties en al onze andere Sikkens verven, bent u gegarandeerd van een duurzame, fraaie afwerking, die bovendien een robuuste bescherming biedt aan de ondergrond. Zo is Sikkens Rubbol SB Plus een aflakverf van hoge kwaliteit. Deze verf onderscheid zich van andere in zijn soort doordat de lak erg duurzaam is. Deze lak is goed te gebruiken in onderhoudssystemen voor buitenschilderwerk. De Sikkens Alpha Projecttex is een binnenmuurverf met een gladde matte afwerking. Door deze eigenschappen is deze verf goed te reinigen. Tevens kunt u de ruimte na het schilderen direct weer gebruiken doordat de verf geurarm is. Met de 10 liter Sikkens Alpha Projecttex kunt u tot maar liefst 80m2 schilderen.

Over Sikkens

Sikkens verf is ontstaan in 1972. Vanaf toen begon Sikkens met het fabriceren van lakken. Inmiddels is Sikkens uitgegroeid tot een internationaal erkend merk op het gebied van verf en op de markt in Europa, Australië, Noord-Amerika en Azië. Sikkens is onderdeel van AkzoNobel, de grootste firma voor verven en lakken ter wereld.

Bestel Sikkens verf eenvoudig online bij Bolverf.nl

Bij Bolverf.nl hebben we veel verschillende Sikkens verf. U kunt bij ons terecht voor Sikkens muurverf voor zowel binnen als buiten. Maar ook bieden wij u een uitgebreid assortiment lakken van Sikkens. Of u nu zoekt naar een transparante of dekkende lak, met hoogglans, zijdeglans of matte afwerking. Bij ons vindt u de juiste verf in de juiste kleur. Bolverf.nl is bovendien een erkend Sikkens specialist. Wij kunnen deze verf mengen in iedere gewenste kleur.

Heeft u toch nog vragen omtrent de verf die wij aanbieden? Dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze experts. Wij helpen u graag!

Filter op basis, afwerking, of merk

38 resultaten