De verfkleuren van Bolverf.nl

De verfkleuren van Bolverf.nl

Heeft specifieke verfkleuren in uw hoofd? De kans is groot dat wij deze in huis hebben. Het grootste deel van ons verf-assortiment mengen wij op kleur. Wij hebben hiervoor een kleurkiezer met ruim 38.000 kleuren. Er zit dus altijd wel iets voor u tussen.

Welke verfkleuren heeft Bolverf.nl?

Wij hebben verfkleuren van verschillende grote verfmerken in ons assortiment. Bijvoorbeeld van Sikkens, Sigma, Wijzonol en Flexa bieden we alle kleurcollecties. In onze winkel hebben we bovendien officiële mengmachines van deze vier merken, waardoor we de hoogste kwaliteit kleuren kunnen mengen. Maar we kunnen u ook verfkleuren van andere merken bieden. Bijvoorbeeld Histor, Farrow and Ball en Jan des Bouvrie.

Hoe bestel ik verf op kleur?

Bij Bolverf.nl selecteert u eerst de verfsoort die u wilt hebben. In het linker menu kunt u kiezen uit verf voor verschillende ondergronden. U kunt op de homepage echter ook direct kiezen voor een bepaald merk waar u verf van wilt kopen. Als u de juiste verf soort en hoeveelheid hebt geselecteerd, komt u automatisch bij het kleurkiezer menu. Deze werkt als volgt:

 1. Als u de naam van de kleur weet, kunt u deze invullen in de zoekbalk. Zo vindt u snel de kleur die u zoekt. Let op: als u de kleur niet direct kunt vinden, probeer eens een andere schrijfwijze. Bijvoorbeeld een punt in plaats van een komma, of het cijfer nul, in plaats van de letter "O". Kunt u de kleur dan nog niet vinden? Selecteer dan een willekeurige kleur en vul bij de opmerkingen in stap 3 van uw bestelling het juiste kleurnummer in.

  Komt de kleur die u wilt hebben meerdere malen voor? Dit kan, omdat sommige kleuren in meerdere kleurenwaaiers voorkomen. Als de kleuren er hetzelfde uitzien, maakt het niet uit welke kleur u kiest. Twijfelt u toch? Neem gerust contact met ons op.

 2. In deze lijst vindt u alle merken waarvan wij de kleurwaaiers hebben. Onder één merk kunnen meerdere kleurwaaiers vallen. Onder "Flexa" vindt u bijvoorbeeld Flexa Couleur Locale, Flexa VT wonen en Flexa Ready Mixed kleurwaaiers.
   
 3. Bij iedere kleur vindt u deze knop, klik hierop om deze kleur te kiezen voor uw verf.
   
 4. Twijfelt u nog over de juiste kleur? Sla de kleur dan op in het menu "Mijn kleuren" met deze knop. Zo kunt u later beslissen.
   
 5. In dit menu vindt u alle kleuren die u heeft opgeslagen.

Waarom maken jullie soms onderscheid in lichte en donkere kleuren?

Voor verf met een donkere kleur gebruiken we meer mengpasta om de verf een kleur te geven. Dit heeft, vooral bij muurverf, invloed op de prijs. Daarom wordt er bij muurverf onderscheid gemaakt tussen lichte en donkere kleuren.

Producten bij dit artikel

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.