Kent u Flexa Pure al?

Kent u Flexa Pure al?

Naast de standaard lakken en muurverven van Flexa, heeft het merk haar eigen lijn met verf van professionele kwaliteit ontwikkeld. De Flexa Pure lijn bestaat uit grondverf, lak en muurverf van superieure kwaliteit. Alle verf uit deze lijn heeft een waterbasis en is daarom zeer geschikt voor gebruik binnenshuis. De verf vergeelt niet in ruimtes met weinig licht en geeft geen sterke geur af.

De Flexa Pure kleuren

Naast een verf lijn, ontwikkelde Flexa ook een speciale Pure kleurwaaier. De Flexa Pure kleuren in deze waaier zijn ontwikkeld door het de kleurexperts van het Flexa Colour Lab. De lijn is zeer divers, van warm tot koud en van licht tot donker u vindt het allemaal in deze kleurwaaier. Stuk voor stuk mooie, rijke kleuren die goed passen in vrijwel ieder interieur.

Flexa Pure Lak

De lak van de Pure lijn is verkrijgbaar in drie verschillende finishes. Er is voor ieder wat wils. Een hoogglans lak met mooie bolle glans, een zijdeglans lak met een subtielere glans en een matlak met een strakke, matte afwerking. Als basis kunt u gebruik maken van de Flexa Pure Grondverf. Deze kunt u in dezelfde kleur laten mengen als de lak, voor het mooiste resultaat.

Flexa Pure Muurverf

De muurverven uit de Pure lijn zijn ook verkrijgbaar in drie verschillende afwerkingen. De extra matte finish zorgt voor een strak, mat en klassiek effect. De zijdematte heeft een zachte, zijdeachtige uitstraling. Maar de meest bijzondere is misschien wel de kalkmatte muurverf. Deze verf geeft het poederige effect van een kalkverf, zonder af te geven of te vlekken. Alle Pure muurverven zijn zeer schrobvast en daardoor gemakkelijk te reinigen.

Al deze producten kunt u natuurlijk bestellen bij Bolverf.nl. Wij zijn een officiële Flexa Pure dealer, wat betekent dat we niet alleen de producten, maar ook de kennis en de juiste mengmachines paraat hebben. Zo bent u gegarandeerd van het beste resultaat.

 

Producten bij dit artikel

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.