Kleur van 2018: Heart Wood

Kleur van 2018: Heart Wood

Heart Wood, dé kleur van 2018! Naar aanleiding van het trendonderzoek ColourFutures™ 2018 heeft Akzonobel de kleur van 2018 bekend gemaakt. Heart Wood is een grijsroze kleur die goed te combineren is met diverse kleuren blauw, paars, groen, geel en zachte cacao tinten. Deze kleuren samen met de kleur van het jaar, Heart Wood, symboliseren het thema van dit jaar: ‘A Welcome Home”. Jouw huis als veilige haven.


Heart Wood

B5.05.52


Heart Wood als dé kleur in de kleurenpaletten

Akzonobel heeft drie kleuren paletten samengesteld met Flexa Heart Wood in de hoofdrol. ‘The Comforting Home’-palet is een van de drie paletten. Met deze roze tinten gecombineerd met klei tinten creëert u een plek waar u zich graag wilt terugtrekken. In deze ruimte voelt u zich zéér comfortabel. ‘The Inviting Home’-palet is een combinatie van kleuren die uitnodigend zijn. Het samen zijn staat bij deze palet centraal. De koele blauw tinten, natureltinten en de zeegroene kleuren uit dit palet zorgen voor deze verbinding. Heart Wood in combinatie met groene, gele en de goude kleur uit ‘The Playful Home’-palet zorgt voor inspirerende ruimtes. In een ruimte met deze kleuren komt de creatieveling op de beste ideeën.

Iedereen gebruikt zijn ruimtes in huis anders en daarom past bij ieder persoon een ander kleurpalet. Om erachter te komen welke kleurpalet van het jaar 2018 bij jou past kunt u de ‘Your ColourFutures’-test doen.

Bekijk de kleur van 2018 met de Flexa Visualizer app

Met de Visualizer app van Flexa kunt u zien hoe de kleur van het jaar 2018 bij u in de woning eruitziet. Match Heart Wood met de verschillende kleuren van de drie kleurenpaletten en kom tot een kleurencombinaties die bij u past. U kunt de ruimte die u wilt schilderen scannen, live modus gebruiken of de plek die u wilt schilderen opslaan als foto of video! Klik op u scherm van uw telefoon op de plek waar u wilt schilderen, kies Heart Wood en kijk of de kleurtrend van 2018 bij u in de kamer past!

De app kun u gratis downloaden voor op uw iPhone of Android-telefoon.

Download nu hier:

Bestel nu Flexa verf, Flexa pure verf, Sikkens verfSigma verf  en alle andere merken in de kleur Heart Wood

 

 

Bron: Flexa

'The Comforting Home’-palet

heart wood comforting home palet

‘The Inviting Home’-palet

 

‘The Playful Home’-palet

 

Afbeeldingen bij dit artikel

Producten bij dit artikel

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.