Over Bolverf.nl

Is uw kozijn toe aan een likje verf, of wilt u eens een andere kleur op de muur? Gebruik goede verf voor het mooiste resultaat. Bij Bolverf.nl vindt u uitsluitend verf van topmerken als Sikkens, Sigma en Wijzonol. Doordat wij slim inkopen, is deze verf bij ons ook nog eens erg voordelig.

Maar we hebben meer dan alleen de beste verf. Een goede schilder heeft natuurlijk ook een goede kwast of roller nodig. Bestel deze direct mee, dan heeft u alles in huis om mooi schilderwerk neer te zetten. Heeft u nog tips nodig hoe u dat het beste kunt doen? Op onze blog plaatsen we regelmatig de beste tips en inspiratie. Twijfelt u nog welke verf u het beste kunt gebruiken. Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag! Zo wordt uw klus altijd een succes.

Koop uw muurverf, houtverf en beits dus niet bij de bouwmarkt, maar gewoon online! U betaalt eenvoudig met iDeal, Paypal of via een overboeking. Als u de bestelling voor 15:00 uur plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Bij bestellingen boven €100 is dit zelfs gratis. Maar u mag de bestelling natuurlijk ook altijd ophalen bij onze speciaalzaak in De Goorn.

Heeft u een vraag of opmerking?
Neem gerust contact met ons op!

Bol Schildersbedrijf
Schrepel 6
1648 GC De Goorn

Tel. 0229-541350
E-mail: info@bolverf.nl

Openingstijden

Maandag: 13.00 – 17.00 uur
Dinsdag t/m zaterdag: 10.00 -17.00 uur
Let op: op feestdagen zijn wij gesloten

 

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.