Retouren, omruilen en garantie

Niet helemaal tevreden? Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een product u niet bevalt. Net als in de winkel kunt u ook bij ons retourneren, omruilen of aanspraak maken op de garantie.

Retour sturen

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Voor het retourneren bieden wij een digitaal formulier. Deze kunt u hier downloaden: formulier-voor-herroeping-bolverf.doc. Met dit formulier, uw bestelnummer en uw postcode, kunt u gebruik maken van het herroepingsrecht. Dit kan tot 14 dagen na het ontvangen van uw bestelling. U kunt dit formulier ook gebruiken als u een deel van uw bestelling retour wilt sturen.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

LET OP: verf die speciaal voor u is gemengd kunnen wij niet retour nemen.

Omruilen

Ook voor omruilen kunt u gebruik maken van het retourformulier. U kunt in het opmerkingeveld aangeven of en welk item u wilt ruilen. Wij maken dan een nieuwe bestelling voor u aan zodat u op de hoogte wordt gehouden van de levering.

Garantie

Wij leveren onze producten af met de grootstmogelijke zorg. Mocht er desondanks toch iets mis zijn met de geleverde producten, dan mag u altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch op 0229-541350, of via email: info@bolverf.nl

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.