Sikkens Alpha verf

Ons Sikkens Alpha assortiment bestaat uit watergedragen verven. De meeste verven in dit assortiment zijn binnenmuurverven. Maar naast alle binnenmuurverven verkopen wij ook de Sikkens Alpha Projecttex. Dit is een watergedragen buitenmuurverf met een matte afwerking. Tevens zijn de muurverven vrijwel in iedere kleur te mengen. Hiervoor gebruiken we de officiële Sikkens mengmachine en mengpasta voor. Zo leveren we u het beste resultaat verf.

Kies voor Sikkens Alpha

Sikkens Alpha is een van de collecties van het merk Sikkens. De Alpha kwaliteitsproducten zijn voor geschikt voor diverse ondergronden waarmee u gegarandeerd bent van een duurzame afwerking. Daarnaast bieden de alpha verven een goede bescherming. Naast de Alpha collectie bieden wij onder andere ook de Sikkens Rubbol, Cetol, Wapex en Alphatex collectie aan. Bekijk hier ons assortiment Sikkens producten.

Gemakkelijk online te bestellen bij Bolverf.nl

De verven van Sikkens Alpha kunt u bij ons makkelijk in de juiste kleur bestellen. Wij bieden u ene keuze uit diverse verven, daarom bestaat ons assortiment uit een voorstrijkmiddel, diverse binnenmuurverven en een buitenmuurverf. Enkele top verven van Sikkens Alpha zijn Alphatex Sf en de Alpha Projecttex. Daarnaast bieden wij in ons assortiment zowel matte en satin-gloss afwerkingen verf aan. Mocht u vragen hebben over ons assortiment Alpha producten neem dan contact met ons op. Ons bedrijf bestaat uit specialisten die u graag voorzien van een goed advies.

Producten bij dit artikel

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.