Alabastine 2in1 Muurverf Vlekken

Werk eenvoudig verkleuring en vlekken bij zonder gereedschap met deze handige spuitbus Alabastine Muurverf. De helder witte muurverf biedt maximale dekking en droogt in 15 minuten. Hardnekkige vlekken als die van roet, nicotine en lekkage dringen niet meer door de verf heen.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 16, 75 € 16,00
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

Niet alle muurverf is in staat om vlekker te isoleren. Hardnekkige vlekken van bijvoorbeeld roet, nicotine en lekkage kunnen door de verf dringen en zelfs na het schilderen nog te zien zijn. Met deze handige spray isoleert u de vlekken, waardoor deze niet meer terugkomen. De verf heeft een mooie helderwitte kleur, waardoor hij goed met iedere andere kleur overschilderen is. 

Alabastine 2in1 Muurverf Vlekken spray gebruiken

Omdat de verf in een handige spuitbus zit, heeft u geen kwast of roller nodig. U kunt het beste wel stopcontacten, plinten etc. in de buurt van de vlek afplakken, zodat u zeker weet dat de verf hier niet per ongeluk op teracht komt. Reinig de ondergrond eerst goed, zodat de verf beter hecht. Schudt de spuitbus stevig voor u de verf gaat aanbrengen.

Direct meebestellen

Andere producten in de categorie Binnen

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.