Alabastine Voorstrijkvlekken

Isoleer vrijwel alle vlekken op wanden en plafonds blijvend, met Alabastine Xtra Voorstrijk Vlekken. Deze vlekkencoating is na 3 uur overschilderbaar met alle soorten muurverf of latex. Bovendien worden met 2 á 3 lagen ook geurtjes geisoleerd.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 19, 00 € 19,00
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

Roest-, nicotine- en lekkagevlekken die steeds maar weer terugkomen? Behandel dan uw muren eerst met een Alabastine Xtra Voorstrijk Vlekken. Dit voorstrijkmiddel is speciaal voor het isoleren van telkens terugkerende vlekken op muren en plafonds. Bovendien kunt u met 2 á 3 lagen Alabastine Xtra Voorstrijk Vlekken ook geurtjes isoleren. Daarna is deze primer overschilderbaar met iedere muurverf of latex.

Alabastine Xtra Voorstrijk Vlekken gebruiken

Voor gebruik raden we u aan de vloer en eventuele meubelstukken af te dekken en plinten en stopcontacten af te plakken. Reinig de ondergrond goed en verwijder eventuele loszittende verf. Meng Alabastine Xtra Voorstrijk Vlekken goed door en breng aan met een roller of blokwitter. De voorstrijk is al na 3 uur overschilderbaar met zichzelf of een muurverf of latex. Voor extra gemak met aanbrengen kunt u deze voorstrijk ook in een spuitbus bestellen.

Direct meebestellen

Andere producten in de categorie Binnen

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.