CePe Antique Wax

Een ouderwets goede boenwas, dat is CePe European Antique Wax in licht en donker. De was is vervaardigd naar Oudhollands recept, en wordt aanbevolen door antiquairs. Breng de was met een doek aan op een stofvrije ondergrond, laat hem goed drogen en wrijf de was daarna krachtig uit. Voor extra glans kunt u het oppervlak na 24 uur nogmaals poetsen met een nylonkous om een borstel. Voldoende voor 5 -7 m2.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 19, 51 € 20,00
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

CePe European Antique Wax is een boenwas van ouderwets goede kwaliteit. De was is namelijk vervaardigd naar Oudhollands recept. Daarom wordt deze wax ook aanbevolen en gebruikt door veel antiquairs. De wax is vooral geschikt als onderhoudsmiddel voor meubels en vloeren die al eerder in de was zijn gezet. Als u het hout een andere kleur wilt geven, kunt u het eerst voorbewerken met CePe Antique kleurbeitsen. 

Cepe Antique Wax aanbrengen

Breng de Antique Wax gelijkmatig aan met een doek, op een stofvrije ondergrond. Laat de was daarna goed drogen voor u deze krachtig uitborstelt en uitwrijft. Tip: Voor extra glans kunt u de waslaag na 24 uur nog eens poetsen met een nylonkous om een borstel. Verkrijgbaar in 380 ml, dit is voldoende voor een oppervlakte van 5 á 7 m2.

Direct meebestellen

Andere producten in de categorie Houtolie

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.