CePe Antique Witte Wasolie

European Antique Wasolie van CePe is een één-componenten olie op waterbasis. De olie is bestemd voor gebruik binnenshuis geeft een mooie, olie-achtige uitstraling aan bijna iedere houtsoort. Bij toepassing op vloeren en/of tafelbladen raden wij u aan om eerst een impregneer aan te brengen voordat u de wasolie gebruikt. Dit ter bescherming van de beits.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 28, 25 € 23,50
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

CéPé European Antique Wasolie is een houtolie op waterbasis die toepasbaar is op vrijwel iedere houtsoort binnenshuis. De olie is transparant en geeft een zacht, glanzend effect aan het hout van uw vloer, meubels etc. Deze één-componenten olie droogt bovendien snel en is praktisch reukloos.

Voor u de olie aanbrengt, raden we u aan om het hout licht op te schuren met schuurpapier, korrelgrootte 120. Maak het hout goed stofvrij en breng de olie aan met een kwast of roller. Als de olie ca. 20 minuten is ingewerkt kunt u overtollige olie verwijderen met een doek. Op vloeren en tafelbladen raden we u aan om voor het olieen een impregneer te gebruiken en ten minste 3 á 4 lagen olie aan te brengen.

Direct meebestellen

Andere producten in de categorie Houtolie

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.