Flexa Colors Muurverf RV

1 recensies

Deze Flexa muurverf is mat, vochtregulerend en is waterverdunbaar. De verf is ook goed bestand tegen waterdamp en daarom geschikt voor gebruik in doucheruimte en keuken. Geschikt voor gebruik binnenshuis.

Let op! Kleuren die door ons op kleur worden gemengd, kunnen niet worden geruild. Test de kleur a.u.b. voor gebruik.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 17, 75 € 14,50
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

Flexa Colors Muurverf RV is een matte muurverf voor gebruik binnenshuis. Deze muurverf is geschikt voor gebruik op baksteen, behang, hard- en zachtboard, gipskarton, schoon metselwerk, glad pleisterwerk en bestaande latex muurverflagen. De verf is vochtregulerend en bestand tegen waterdamp. Daarom is deze muurverf erg geschikt voor gebruik in keukens en badkamers. De verf is ook schrobvast, dus u kunt de verflaag gemakkelijk reinigen. 

Flexa Colors Muurverf RV bestellen

U kunt Flexa Colors Muurverf RV bij ons bestellen in vrijwel iedere gewenste kleur. Wij mengen de verf voor u met een officiele Akzo Nobel mengmachine en dito mengpasta. Dit betekent dat u altijd gegarandeerd bent van verf van de hoogste kwaliteit en met de mooiste kleur.

Recensies (1)

, (5 Januari 2017)

Ik was voor de eerste keer op de site en kon de juiste kleur niet vinden van andere potten verf. Dat had ik met zoeken in kunnen vullen. Ik kreeg de verf evengoed voor dezelfde prijs mee en weet nu hoe het moet (dus RAL-nr. invullen bij zoeken).

Direct meebestellen

Andere producten in de categorie Binnen

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.