Flexa Colors Muurverf Tester ED

Bent u nog niet zeker van de kleur die u op uw muur wilt? Bestel dan eerst deze kleurtester, om te kijken of de kleur past bij u en uw huis. Zo hoeft u niet direct een grote hoeveelheid verf te kopen. Deze verf heeft dezelfde eigenschappen als de grote emmers Flexa Colors Muurverf ED.

Let op! Kleuren die door ons op kleur worden gemengd, kunnen niet worden geruild. Test de kleur a.u.b. voor gebruik.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 9, 75 € 8,00
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

Flexa Colors Muurverf ED kleurtester is een muurverf die zowel binnen als buiten te gebruiken is. De muurverf is extra duurzaam en bestand tegen een continue waterbelasting. Hij kan dus goed tegen hevige regenval buitenshuis, maar ook tegen het water in een doucheruimte. U kunt de muurverf aanbrengen op baksteen, papier-of vinylbehang, gipskarton, schoon metselwerk, glad pleisterwerk en bestaande verflagen. De verf kan worden aangebracht met een kwast of muurverfroller.

Flexa Colors Muurverf ED testen

Als u nog niet zeker weet welke kleur u op de muur wilt hebben, kunt u eerst Flexa Colors Muurverf ED in een kleine hoeveelheid (250 ml) bestellen om te testen. Zo kunt u op uw eigen muur bekijken wat het resultaat is, zonder meteen de hele muur te moeten schilderen. Wij mengen de verf voor u in een officiele machine van Akzo Nobel, met dito mengpasta. Zo weet u zeker dat u altijd de beste kwaliteit en de mooiste kleuren krijgt.

Direct meebestellen

Andere producten in de categorie Binnen

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.