Flexa Grondverf Buiten

Opzoek naar een goede grondverf voor uw buitenhout? Deze grondverf van Flexa is speciaal ontwikkeld voor buiten. De grondverf zorgt voor een mooie gladde, matte oppervlakte als basis voor uw buitenschilderwerk. Het is een vochtregulerende grondverf, waardoor houtrot voorkomen kan worden. Met 1 liter van de Flexa Grondverf voor buiten kunt u maar liefst 10m2 in de grondverf zetten.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 17, 00 € 13,75
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

Flexa Grondverf voor Buiten is beter voor het milieu

Deze grondverf van Flexa is speciaal geschikt voor al uw buitenhout. Dankzij de hoog vullende eigenschappen en matte afwerking biedt deze grondverf een mooie ondergrond op al uw houtwerk, ook is de Flexa Grondverf voor buiten geschikt voor over bestaande terpentine verdunbare verflagen. De verf is vochtregulerend, waardoor deze bladervorming en houtrot kan voorkomen. Bovendien is de grondverf oplosmiddelarm en daardoor beter voor het milieu en uw gezondheid. De grondverf kunt u ongeopend nog na twee jaar gebruiken. Wanneer u een laag heeft geschilderd, kunt u hem overschilderen na ongeveer 24 uur. Dit is wel afhankelijk van de buitentemperatuur..

Eenvoudig online te bestellen

Flexa Grondverf voor Buiten is bij ons verkrijgbaar in 0,75 liter in de kleur wit. U kunt de grondverf aflakken met alle terpentine verdunbare aflakverf voor buiten. Bijvoorbeeld met Flexa Colors Hoogglans ED of Flexa Colors Zijdeglans ED.

Heeft u na het lezen van de omschrijving van de Flexa Grondverf voor buiten nog vragen? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Tijdens openingstijden zullen wij u vrijwel direct van dienst zijn. Ons telefoonnummer is 0229-541350. De openingstijden zijn maandag van 13:00-17:00 en dinsdag tot en met zaterdag van 10:00-17:00. Heeft u onze hulp niet meer nodig? Bestel dan eenvoudig en snel! Voor 15:00 besteld is dezelfde dag verzonden!

Direct meebestellen

Andere producten in de categorie Grondverf en primers

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.