Flexa Pure Grondlak

Flexa Pure grondlak biedt een matte, gladde hechtlaag op bijvoorbeeld hout, harde kunststof, dekkend schilderwerk en diverse andere ondergronden. De grondlak is geschikt voor gebruik binnenshuis en is in vrijwel iedere kleur te mengen.

Let op! Kleuren die door ons op kleur worden gemengd, kunnen niet worden geruild. Test de kleur a.u.b. voor gebruik.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 19, 00 € 15,50
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

Flexa Pure Grondlak is het begin voor al uw schilderwerk binnenshuis. Deze watergedragen hechtlaag is geschikt voor diverse ondergronden, zoals hout, harde kunststoffen en dekkend schilderwerk. Na aanbrengen is de verf binnen ongeveer één uur stofdroog en na 5 uur overschilderbaar (bij een temperatuur van 20°C ). Zo kunt u snel verder met de rest van uw schilderwerk. Als u bovendien de grondverf op kleur laat mengen, dekt de aflakverf beter, waardoor u minder nodig heeft en nog sneller klaar bent.

Flexa Pure Grondlak bestellen

Wij kunnen de verf voor u in iedere gewenste kleur mengen, met onze professionele Flexa mengmachine. We raden u aan om deze verf te laten mengen in één van de vele, mooie trendkleuren van de Flexa Pure lijn, voor het mooiste resultaat. Maar u kunt uiteraard ook kiezen uit de vele andere kleuren van onze kleurkiezer. Op Bolverf.nl vindt u tevens alle andere producten uit de Flexa Pure lijn.

Direct meebestellen

Andere producten in de categorie Waterbasis

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.