Flexa Pure Krijtverf

Flexa Pure Krijtverf was voorheen Flexa Pure Muurverf Kalkmat. Dit is een waterverdunbare krijtverf en zorgt voor een unieke uitstraling op uw muren. Deze kalkmatte muurverf van Flexa Pure is geurarm en heeft nauwelijks last van vuilaanhang. Daarom is de muurverf zeer geschikt voor gebruik binnenshuis. Door de hoge dekkracht is de verf zeer gebruiksvriendelijk.

Let op! Kleuren die door ons op kleur worden gemengd, kunnen niet worden geruild. Test de kleur a.u.b. voor gebruik.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 24, 50 € 20,00
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

Flexa Pure Krijtverf voor een echt krijtbordeffect

De meeste kalkverf poedert en geeft af, maar hier heeft u met Flexa Pure Krijtverf geen last van. Deze muurverf is gemakkelijk af te nemen met een natte doek en heeft ook nauwelijks vuilaanhang. U kunt de verf aanbrengen met een kwast of muuverfroller. Voor een echt krijtbordeffect kunt u echter het beste de verf in willekeurige richting nastrijken met een blokwitter. U kunt de Flexa Pure Muurverf Krijtverf aanbrengen op baksteen, gipskarton, glad pleisterwerk, papier/ vinyl of glasvezelbehang en vele andere ondergronden.

Net zo uniek als krijtverf

Flexa Pure Krijtverf is een zo unieke krijtverf en in veel kleuren te mengen De verf is speciaal ontwikkeld in combinatie met de Flexa Pure kleurwaaier. Maar wij kunnen de verf natuurlijk ook in iedere andere kleur voor u mengen met onze officiele mengmachines en materialen. In ons assortiment Flexa Pure hebben we ook de Flexa Pure Extra Matt en Zijdemat opgenomen. Zo kunt u een keuze maken tussen hoe mat u de verf wilt hebben.

Komt u niet achter het verschil van de Flexa Pure Muurverven? Of heeft u toch meer informatie nodig over de Flexa Pure Krijtverf? Neem dan contact op met onze experts. Zij staan tijdens openingstijden voor u klaar! Wanneer u uw keuze gemaakt heeft kunt u gemakkelijk en snel bij ons bestellen. Voor 15:00 besteld is dezelfde dag verzonden.

Direct meebestellen

Andere producten in de categorie Binnen

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.