Flexa Pure Muurverf Extra Mat

4 recensies

Deze extra matte muurverf van Flexa Pure dekt in één keer en is schrobvast. Met deze muurverf maskeert u ook nog eens kleine onregelmatigheden, nicotine en roet. Flexa Pure Muurverf Extra Mat geeft uw muren een mooie, gladde matte uitstraling.

Let op! Kleuren die door ons op kleur worden gemengd, kunnen niet worden geruild. Test de kleur a.u.b. voor gebruik.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 26, 45 € 18,25
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

Flexa Pure Muurverf Extra Mat geeft uw muren die mooie, zachte matte uitstraling, waarmee u ook nog eens kleine oneffenheden kunt maskeren. Bovendien heeft deze muurverf isolerende eigenschappen, zodat vlekken van bijvoorbeeld nicotine of roet niet door de verf heen komen. Nieuwe vlekken zijn ook geen probleem voor deze verf, dankzij de schrobvaste eigenschappen. De verf is binnen te gebruiken op baksteen, gipskarton, papierbehang etc. U kunt de verf aanbrengen met een kwast of met een muurverfroller.

Flexa Pure Muurverf Extra Mat bestellen

De verven van Flexa Pure zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik met de Flexa Pure kleurlijn. Wij kunnen Flexa Pure Muurverf echter ook voor u mengen in vrijwel iedere andere gewenste kleur. Hiervoor gebruiken we officiele machines en mengpasta, voor het beste resultaat.

Recensies (4)

, (10 Mei 2018)

Goed dekkend. Vlekken makkelijk te verwijderen.

, (26 Maart 2018)

Perfecte ervaring bij dit bedrijf goed geholpen na telefonisch contact over de kleur van de muurverf . Zeker aan te bevelen als je er niet zeker van bent over de kleur , je kan evt foto's doorsturen van de kleur waaier en ze helpen je verder . Mijn hebben ze zeker goed geholpen heb nu een top kleur na lang zoeken . Groetjes Ed

Lees de recensies

Direct meebestellen

Andere producten in de categorie Binnen

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.