Flexa Pure Muurverf Extra Mat

9 recensies

Deze extra matte muurverf van Flexa Pure dekt in één keer en is schrobvast. Met deze muurverf maskeert u ook nog eens kleine onregelmatigheden, nicotine en roet. Flexa Pure Muurverf Extra Mat geeft uw muren een mooie, gladde matte uitstraling.

Let op! Kleuren die door ons op kleur worden gemengd, kunnen niet worden geruild. Test de kleur a.u.b. voor gebruik.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 23, 00 € 18,75
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

Flexa Pure Muurverf Extra Mat geeft uw muren die mooie, zachte matte uitstraling, waarmee u ook nog eens kleine oneffenheden kunt maskeren. Bovendien heeft deze muurverf isolerende eigenschappen, zodat vlekken van bijvoorbeeld nicotine of roet niet door de verf heen komen. Nieuwe vlekken zijn ook geen probleem voor deze verf, dankzij de schrobvaste eigenschappen. De verf is binnen te gebruiken op baksteen, gipskarton, papierbehang etc. U kunt de verf aanbrengen met een kwast of met een muurverfroller.

Flexa Pure Muurverf Extra Mat bestellen

De verven van Flexa Pure zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik met de Flexa Pure kleurlijn. Wij kunnen Flexa Pure Muurverf echter ook voor u mengen in vrijwel iedere andere gewenste kleur. Hiervoor gebruiken we officiele machines en mengpasta, voor het beste resultaat.

Recensies (9)

, (14 Augustus 2019)

Verf is goed verpakt, snel en zoals verwacht geleverd. Perfect verlopen dus kunnen werken xonder ergernis.

, (25 Maart 2019)

De verf is heel mooi mat en goed dekkend. Voor een mooi resultaat op renovlies hebben we een tweede laag moeten aanbrengen. We hebben voor Subtle Jade gekozen en de kleur is prachtig. De kleur is op de muur nog mooier dan verwacht.

Lees de recensies

Direct meebestellen

Andere producten in de categorie Binnen

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.