Flexa Pure Muurverf Zijdemat

1 recensies

Deze zijdematte muurverf van Flexa Pure is geschikt voor gebruik binnenshuis en is goed bestand tegen continue waterbelasting in bijvoorbeeld de doucheruimte. De verf dekt erg goed en geeft een mooie, matte uitstraling aan uw muur. Bovendien is de Flexa Pure Muurverf Zijdemat makkelijk te reinigen en isoleert deze hardnekkige vlekken.

Let op! Kleuren die door ons op kleur worden gemengd, kunnen niet worden geruild. Test de kleur a.u.b. voor gebruik.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 23, 00 € 18,75
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

In iedere gewenste kleur verkrijgbaar

Flexa Pure Muurverf Zijdemat is een watergedragen muurverf voor gebruik binnenshuis. De verf heeft een prachtige, zijdematte uitstraling en komt goed tot zijn recht met alle kleuren uit de Flexa Pure kleurwaaier. Maar we kunnen deze verf natuurlijk ook in vrijwel iedere andere gewenste kleur mengen. Dit doen we met officiele mengmachines van Akzo Nobel, zodat u gegarandeerd bent van het beste resultaat. Naast de Flexa Pure Muurverf Zijdemat hebben we nog twee Flexa Pure Muurverven in ons assortiment. Bij ons kunt u ook terecht voor de Flexa Pure Muurverf Extra Mat en de Kalkmat. Bekijk ook onze hele Flexa Pure collectie voor het maken van de juiste keuze.

Flexa Pure Muurverf Zijdemat gebruiken

Deze muurverf van Flexa is niet alleen erg goed schrobvast, hij kan ook nog eens goed tegen water. Daarom is de Flexa Pure Muurverf Zijdemat ideaal voor gebruik in keukens, doucheruimtes etc. De verf beschermt uw muren tegen waterbelasting en is gemakkelijk te reinigen. Bovendien isoleert Flexa Pure Muurverf hardnekkige vlekken als die van nicotine en roet. U kunt de verf aanbrengen op baksteen, glad pleisterwerk, schoon metselwerk, vlies- of papierbehang en zelfs over bestaande muurverflagen.

Mocht u toch nog vragen hebben over de Flexa Pure Muurverf Zijdemat of over een ander product uit ons assortiment, neem dan contact op met onze experts.

Recensies (1)

, (21 Juli 2017)

Prima service!!

Direct meebestellen

Andere producten in de categorie Binnen

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.