Sigma Amarol Primer

Sigma Amarol Primer heeft zich in de jaren sterk ontwikkeld tot een standaard onder de grondverven. De primer is uitstekend overschilderbaar en is bovendien geschikt voor het overgronden van staal en non-ferrometalen die eerst zijn voorzien van een geschikt primersysteem. Het rendement van dit product is 13m2 per liter. Dit is wel afhankelijk van factoren als vorm van het onderdeel dat geschilderd gaat worden, conditie en profiel van de ondergrond, ervaring van de schilder en weersomstandigheden.

Let op! Kleuren die door ons op kleur worden gemengd, kunnen niet worden geruild. Test de kleur a.u.b. voor gebruik.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 26, 50 € 23,50
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

Dé kwaliteit van Sigma Amarol Primer

Deze primer biedt een prefecte weervastheid aan. Zo kan één laag al minimaal een jaar van goede kwaliteit blijven. De Sigma Amarol primer beschikt over een lichte glans waardoor de hoogglanslak, Sigma S2U Gloss, en de zijdeglans lak, Sigma S2U Satin, beter tot zijn recht komen. Deze primer heeft een perfecte hechting en is makkelijk overschilderbaar. Dit maakt de Sigma Amarol Primer een goede primer in zijn soort. Daarnaast is de primer goed verwerkbaar in temperaturen vanaf 5°C tot wel 30°C!

De voordelen van Bolverf.nl

Bij ons kunt u uitgaan van hoge kwaliteit verf. Wij mengen de Sigma Amarol Primer voor u in vrijwel iedere gewenste kleur. Dit doen we met de Sigma mengpasta’s in onze officiële Sigma mengmachine. Zo kunt u gegarandeerd uitgaan van de beste kwaliteit verf.

Daarnaast kunt u bij een bestelling boven de €100,- van ons verwachten dat wij de bestelling geheel gratis naar u toe verzenden. Wanneer u de bestelling voor 15:00 plaatst, verzenden wij de bestelling nog dezelfde dag.

Meer informatie nodig over de Sigma Amarol Primer? Neem dan contact met ons op. Tijdens openingstijden kun u ons altijd bellen op 0229-541350 of u kunt een mail sturen naar info@bolverf.nl. Onze experts helpen u graag!

Direct meebestellen

Andere producten in de categorie Grondverf en primers

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.