Sigma Rapid Gloss

Sigma Rapid Gloss grootste voordeel is dat u uw ramen en deuren weer snel kunt sluiten na het schilderen. Deze hoogglanzende verf is al na 2 uur stofdroog en kleefvrij. Bovendien is de verf te verwerken bij temperaturen tussen 0 en 25 graden. U kunt hem dus bijna het hele jaar door schilderen.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 63, 00 € 51,00
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

Sigma Rapid Gloss makkelijk te gebruiken verf

Deze verf is een hoogglanzende lakverf voor buiten. Met de zeer goede dekking en de gemakkelijke reiniging is het een ideale verf voor buiten. Voor onder andere het voor- en aflakken van het timmerwerk van uw gevel is Sigma Rapid Gloss een goede oplossing. Het hele jaar is de lak makkelijk te verwerken doordat de lakverf in diverse temperaturen gebruikt kan worden. De lak brengt een mooie en intense glans aan aan uw buitenschilderwerk en biedt de perfecte glans behoud.

Bestel Sigma Rapid Gloss online bij Bolverf.nl

Deze verf is eenvoudig online te bestellen bij Bolverf.nl en is verkrijgbaar in diverse kleuren die makkelijk te selecteren zijn via onze kleurenwijzer. Voor de kleine en grotere klus hebben we diverse hoeveelheden blikken beschikbaar. Zo is de verf beschikbaar in 1 liter en 2,5 liter blikken.

Naast de Sigma Rapid Gloss beschikken wij over een groot assortiment Sigma verf. Zo hebben wij onder andere de Sigma S2U Primer en de Sigma S2U Nova Satin in ons assortiment. Bekijk ons merken pagina van Sigma voor al onze Sigma producten.

Mocht u nog vragen hebben of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een van onze experts via 0229-541350 of mail naar info@bolverf.nl. Wij voorzien u graag van een goed en passend advies!

Andere producten in de categorie Hoogglans

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.