Sigma S2U Allure Primer

1 recensies

De Sigma S2U Allure Primer is een goed dekkende grondverf die ook een uitstekende kantendekking heeft. Perfect voor het gronden en overgronden van al uw geveltimmerwerk. Dankzij het innovatieve bindmiddel dat beschermt tegen UV straling, is de primer extra duurzaam. De verf behoudt zijn soepele verwerking en uitstekende droging.

Let op! Kleuren die door ons op kleur worden gemengd, kunnen niet worden geruild. Test de kleur a.u.b. voor gebruik.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 67, 95 € 44,00
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

De kwaliteiten van Sigma S2U Allure primer

Sigma S2U Allure primer is een hoogwaardige primer die tussen temperaturen vanaf 0°C tot 30°C te verwerken is. U kunt hem het hele jaar door gebruiken, dus is de verf prima geschikt voor 4 seizoenen onderhoud. Maar deze grondverf is ook nog eens goed weervast. Één laag kan maximaal een jaar overstaan. Gebruik S2U Allure primer voor al uw geveltimmerwerk en metalen die zijn voorbehandeld met een geschikt primersysteem. De Sigma S2U Allure Primer is de ideale primer voor de Sigma S2U Allure Gloss. Dit biedt u een goede combinatie voor jarenlang plezier van uw schilderwerk.

Bolverf.nl verzekert u van het beste resultaat

Voor de beste dekking raden wij u aan om de Sigma S2U Allure primer in dezelfde kleur te laten mengen als uw aflakverf. Dit doen wij voor u met een officiële Sigma mengmachine. Zo bent u altijd verzekerd van het beste resultaat.

Wanneer u meer informatie nodig heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze experts staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt een mail sturen naar info@bolverf.nl of tijdens openingstijden telefonisch contact met ons opnemen op 0229-541350. Onze openingstijden zijn maandag van 13:00–17:00 en dinsdag tot en met zaterdag van 10:00-17:00.

Bekijk ook de Sigma S2U Primer en Sigma Amarol Primer uit ons assortiment en maak de juiste keuze.

Recensies (1)

, (30 Juli 2018)

Bereidwillige mensen en snelle levering!!

Andere producten in de categorie Grondverf en primers

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.