Sigma S2U Nova Gloss

1 recensies

Sigma S2U Nova Gloss is de ideale hoogglans lakverf voor binnenshuis. De verf heeft een harde, slijt- en krasvaste toplaag die eenvoudig te reinigen is. Door de speciale LTA-technologie is de verf goed bestand tegen vet en ander vuil. De verffilm blijft hard, zelfs na veel vetbelasting. U heeft bovendien minder last van vuilaanhechting.

Let op! Kleuren die door ons op kleur worden gemengd, kunnen niet worden geruild. Test de kleur a.u.b. voor gebruik.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 35, 25 € 28,75
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

Sigma S2U Nova Gloss te gebruiken op diverse ondergronden

De Sigma S2U Nova Gloss is een hoogglanzende aflakverf vooral geschikt voor gebruik op hout binnenshuis. Maar met de juiste primer kunt u deze verf ook gebruiken voor het aflakken van staal en non-ferrometalen. Ook het gebruik over bestaande verflagen is geen probleem, als u deze eerst goed schuurt en schoonmaakt. De verf is zowel te gebruiken op oude verflagen op waterbasis en op terpentinebasis. Wanneer u geen zin heeft in de nare verf luchtjes en opzoekt bent naar een verf met de perfecte hoogglanzende afwerking, dan is de Sigma S2U Nova Gloss de perfecte keuze voor u.

In iedere kleur te mengen bij Bolverf.nl

Het schoonmaken van de verflaag is erg gemakkelijk; de verf is bestand tegen vetten, vuil en de meeste reguliere schoonmaakmiddelen. Daarnaast is de verflaag ook kras en slijtvast, en daarom prima voor het schilderen van gebruiksvoorwerpen. Wij kunnen deze verf voor u in iedere gewenste kleur mengen met onze officiële Sigma mengmachine. Daardoor bent u altijd verzekerd van de mooiste kleuren. Let wel op; verf die voor u op kleur is gemengd is een maatwerk product en kan niet retour worden genomen.

Heeft u nog vragen omtrent de Sigma S2U Nova Gloss? Wij hebben experts in huis die u graag helpen. Neem contact met ons op via 0229-541350 of mail ons naar info@bolverf.nl

Sigma S2U Nova getest

Recensies (1)

, (18 December 2018)

Prachtige, goed dekkende verf.

Direct meebestellen

Andere producten in de categorie Waterbasis

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.