Sigma S2U Nova Primer

Sigma S2U Nova Primer is een grondverf die te allen tijde te gebruiken is. De verf is namelijk al te gebruiken bij temperaturen vanaf 0°C. De dekking van deze grondverf is uitstekend. Te gebruiken voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk. Het is een prima grondverf voor zowel binnen als buiten.

Let op! Kleuren die door ons op kleur worden gemengd, kunnen niet worden geruild. Test de kleur a.u.b. voor gebruik.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 43, 75 € 35,50
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

De perfecte grondverf zonder sterke geur

Deze watergedragen grondverf is ideaal voor gebruik binnenshuis, omdat het niet vergeelt en geen sterke geur heeft. Sigma S2U Nova primer is een grondverf voor gebruik op al uw binnenhout. De verf is zeer geschikt om houtsoorten met in water oplosbare inhoudsstoffen te isoleren. Maar de grondverf kan ook worden gebruikt voor het overgronden van staal en non-ferometalen. Deze moeten dan wel eerst worden voorzien van een geschikte primer. Verder is de Sigma S2U Nova Primer geschikt voor gebruik op bestaande, geschuurde verflagen en kunststof.

Sigma S2U Nova Primer droogtijd

Sigma S2U Nova primer is niet alleen gemakkelijk te verwerken, de verf is ook nog eens erg snel droog. De primer is al stofdroog na 1 uur. Na 4 uur is de primer overschilderbaar. Dat betekent dat u meerdere lagen op één dag kunt aanbrengen. Als de primer wordt gebruikt om te isoleren, is het echter wel verstandig om na de tweede laag de verf 24 uur te laten drogen. Zo haalt u het beste uit de verf.

Wanneer u toch nog vragen over de Sigma S2U Nova Primer kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze experts staan voor u klaar. U kunt te allen tijde een mail sturen naar info@bolverf.nl of telefonisch contact met ons opnemen op 0229-541350 tijdens onze openingstijden.

Sigma S2U Nova getest

Direct meebestellen

Andere producten in de categorie Waterbasis

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.