Sigma S2U Nova Satin

1 recensies

De Sigma S2U Nova Satin is de ideale zijdeglanzende lakverf voor binnenshuis. De verf heeft een harde, slijt- en krasvaste toplaag die eenvoudig te reinigen is. Door de speciale LTA-technologie is de verf goed bestand tegen vet en ander vuil. De verffilm blijft hard, zelfs na veel vetbelasting. U heeft bovendien minder last van vuilaanhechting.

Let op! Kleuren die door ons op kleur worden gemengd, kunnen niet worden geruild. Test de kleur a.u.b. voor gebruik.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 35, 25 € 28,75
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

De kwaliteit van Sigma S2U Nova Satin

Dankzij de LTA+TM technologie is deze lakverf van Sigma bestand tegen vet en vuil, en gemakkelijk schoon te maken met ieder standaard huishoudelijk schoonmaakmiddel. De watergedragen verf Sigma S2U Nova Satin, is een perfecte vervanger van verf op terpentinebasis. Ideaal voor gebruik binnenshuis, omdat de verf geurarm is. Maar in tegenstelling tot veel andere verven, vergeelt deze zijdeglanzende lakverf niet bij gebruik binnenshuis. Sigma S2U Nova Satin is gemakkelijk te verwerken en al na 1 uur stofdroog. Na 5 uur kunt u bovendien alweer de volgende laag aanbrengen. Zo kunt u meerdere lagen op een dag aanbrengen en bent u sneller klaar met uw schilderwerk.

Sigma S2U Nova Satin gemakkelijk te gebruiken

De verf is geschikt voor gebruik op kaal hout en op bestaande, geschuurde verflagen. We kunnen de Sigma S2U Nova Satin uiteraard voor u mengen in iedere gewenste kleur. Voor het beste resultaat en de mooiste dekking gebruikt Sigma S2U Nova Primer in dezelfde kleur. Deze makkelijk te gebruiken verf kunt u voordelig bestellen bij Bolverf.nl.

Heeft u toch nog vragen over deze lakverf van Sigma? Schroom dan niet en bel ons tijdens openingstijden op voor contact met onze specialisten. Zij geven u graag een vrijblijvend advies. Daarnaast is er altijd een mogelijkheid om ons te mailen naar info@bolverf.nl met al uw vragen.

Sigma S2U Nova getest

Recensies (1)

, (26 Augustus 2019)

Lijkt eerst niet goed te dekken.. met veel geduld blijkt de verf toch ‘dicht te trekken’. Feit blijft: wanneer je een lichtere verf over een donkere kleur zet, eerst grondverf anders dekt deze niet. Ik kwam daar iets te laat achter waardoor ik teveel van deze kostbare verf heb verspilt.

Andere producten in de categorie Waterbasis

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.