Sigma S2U Semi-Gloss

Sigma S2U Semi-Gloss is een halfglanzende aflakverf die u het hele jaar door kunt gebruiken. De verf is namelijk goed weervast en al vanaf 0°C te verwerken. Dit alles gaat niet ten koste van het gemak van de verf, deze blijft namelijk ook bij lage temperaturen soepel en goed te verwerken.

Let op! Kleuren die door ons op kleur worden gemengd, kunnen niet worden geruild. Test de kleur a.u.b. voor gebruik.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 59, 25 € 48,00
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

Sigma S2U Semi-Gloss is het hele jaar door te verwerken

Verven met een gure wind, of juist met een lekker zonnetje erbij? Sigma S2U Semi-Gloss is een halfglanzende aflakverf die het hele jaar door te verwerken is. De verf is namelijk al te gebruiken vanaf 0°C en is ook nog eens goed weervast. In combinatie met Sigma S2U primer kunt u dus altijd aan de slag gaan. Dit alles gaat ook nog eens niet ten koste van het gemak van de verf, deze is namelijk evengoed gemakkelijk te verwerken tot een harde kras- en slijtvaste verflaag. Deze half glanzende aflak verf met een uitstekende dekking is de perfecte verf voor onderhoud aan uw woning.

Bij Bolverf.nl bestelt u de Sigma S2U Semi-Gloss voordelig online

De Sigma S2U Semi-Gloss kan bij ons voor u in iedere gewenste kleur gemengd worden. Wij mengen de verf in een officiële Sigma mengmachine en met officiële Sigma mengpasta, zodat u gegarandeerd bent van het beste resultaat.

Bij Bolverf.nl vindt u een breed assortiment aan Sigma verf. Zo hebben wij onder andere diverse houtverf en primers van Sigma in ons assortiment.

Wanneer u er niet helemaal uit komt geven wij u graag een passend advies. U kunt altijd contact opnemen met onze specialisten via 0229-541350 of een mail sturen naar info@bolverf.nl. Wij zullen u zo snel mogelijk helpen.

Andere producten in de categorie Zijdeglans

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.