Sigma Schakelverf Satin

Sigma Schakelverf Satin is de verf voor het gronden, overgronden en afschilderen van geveltimmerwerk. Met name geschikt voor toepassing in een meerjarensysteem. Daarnaast ook handig te gebruiken voor het afschilderen van staal en non-ferrometalen. Deze ondergronden moeten op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem. De verf heeft een hoge dekkracht en is goed vochtregulerend. Bij temperaturen tussen de 5 en 30 graden is de Sigma Schakelverf Satin goed verwerkbaar.

Let op! Kleuren die door ons op kleur worden gemengd, kunnen niet worden geruild. Test de kleur a.u.b. voor gebruik.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 48, 00 € 37,50
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

Sigma Schakelverf Satin als grond- en aflakverf

De Sigma Schakelverf Satin is een verf die te gebruiken is als goede grond- en aflakverf op basis van alkydhars. Deze verf is zowel voor binnen als buiten te gebruiken op onder andere uw houtwerk. Hierbij kunt u denken aan uw gevels, schuren, tuinmeubels of tuinhuisje. Deze kwaliteitsverf is vocht-regulerend en vult en dekt zich goed. Belangrijk om te weten is dat wanneer de verf binnen wordt toegepast, er bij weinig daglicht naar langere tijd donkervergeling kan optreden.

Sigma biedt meet mogelijk heden dan alleen Sigma Schakelverf Satin voor het gronden en afschilderen. Vaak gebruiken schilders ook Sigma Amarol Primer als grondverf of de Sigma Schakelverf Semi-Gloss als afwerklaag.

Bij Bolverf.nl besteld u gemakkelijk en snel

De zijdeglans Sigma Schakelverf Satin mengen wij voor u in vrijwel alle kleuren. Wij garanderen u het beste resultaat met onze speciale Sigma mengmachines en de officiële Sigma mengpasta’s. Naast deze garantie bieden wij u ook nog diverse voordelen aan. Wanneer u bij Bolverf.nl een bestelling plaatst boven de €100,- betaalt u geen verzendkosten. Wanneer u daarnaast ook nog eens voor 15:00 besteld verzenden wij uw bestelling nog dezelfde dag!

Om de juiste keuze te maken kunt u altijd contact met onze specialisten opnemen. Zij staan voor u klaar om uw het juiste advies te geven. Weet u helemaal zeker dat de Sigma Schakelverf Satin de verf is waar u naar opzoek bent? Bestel dan snel en gemakkelijk op Bolverf.nl

Andere producten in de categorie Schakelverf en systeemverf

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.