Sigma Schakelverf Semi-gloss

1 recensies

Sigma Schakelverf Semi-gloss is geschikt voor zowel gronden als overgronden en aflakken. Een echt een-pot systeem dus. De verf hecht en dekt goed en heeft een vochtregulerende werking. Deze vochtregulerende verf is verwerkbaar in temperaturen vanaf 5°C tot wel 30°C. Bij Bolverf.nl is deze verf verkrijgbaar in blikken van 0,5 liter, 1 liter en 2,5 liter.

Let op! Kleuren die door ons op kleur worden gemengd, kunnen niet worden geruild. Test de kleur a.u.b. voor gebruik.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 31, 00 € 25,00
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

De kwaliteit van Sigma Schakelverf Semi-gloss

De verf is bruikbaar voor het gronden, overgronden en afschilderen van geveltimmerwerk. Daarnaast is de Sigma Schakelverf Semi-gloss ook geschikt voor het afwerken van schuren, tuinmeubelen en tuinhuisjes en is ideaal voor toepassing in een meerjarensysteem. Wanneer staal en non-ferrometalen voorzien zijn van een goede primer zoals de Sigma Amarol Primer, kunnen deze ondergronden ook met de Sigma Schakelverf Semi-gloss worden afgeschilderd. Met zijn hoge dekkracht, goede kantendekking en gemakkelijke verwerkbaarheid is het dé perfecte een-pot systeemverf.

Let op! Na verloop van tijd kan de verf vergelen wanneer er geen daglicht aanwezig is.

Diverse voordelen bij Bolverf.nl

Wij leveren hoge kwaliteitsverf in iedere gewenste kleur. De verf wordt gemengd met de door Sigma voorgeschreven kleurpasta’s in de officiële Sigma mengmachines. Zo kunnen wij u het beste resultaat leveren van de Sigma Schakelverf Semi-gloss.

Bij Bolverf.nl bieden wij meer voordelen aan. Zo kunt u bij ons rekenen op gratis verzending bij een bestelling boven de €100,-. Wanneer de bestelling ook nog eens voor 15:00 geplaatst is, wordt de bestelling dezelfde dag nog naar u toe verzonden. Daarnaast bieden wij u graag persoonlijk advies aan. Hiervoor kunt altijd contact met onze experts opnemen, zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Tijdens onze openingstijden kunt u bellen voor advies op 02229-541350 of u kunt een mailtje sturen naar info@bolverf.nl. Bestel hier de Sigma Schakelverf Semi-gloss gemakkelijk online.

Recensies (1)

, (20 Oktober 2018)

Moet nog worden gebruikt maar ik weet dat het goed is. Joop

Direct meebestellen

Andere producten in de categorie Schakelverf en systeemverf

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.