Sigmapearl Clean Satin

Sigmapearl Clean Satin is dé muurverf voor iedere muur die wel eens vies wordt. De muurverf is namelijk zeer goed reinigbaar en is bestand tegen een breed scala aan reinigingsmiddelen. Ook na reinigen houdt de verf haar zijdeglanzende uitstraling. De Sigmapearl Clean Satin is gemakkelijk te verwerken op verschillende ondergronden zoals beton, metselwerk, stucwerk, gipsplaten, glasweefsel en al bestaande goedhechtende lagen (muur)verf.

Let op! Kleuren die door ons op kleur worden gemengd, kunnen niet worden geruild. Test de kleur a.u.b. voor gebruik.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 53,75
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

Sigmapearl Clean Satin is een muurverf van topkwaliteit

Muurverf in de keuken of eetkamer? Dat kan! Sigmapearl Clean Satin is misschien wel de best reinigbare muurverf ooit. Even een nat doekje met lauwwarm water erover halen en de muur is weer schoon. De verf blijft zijn zijdeglanzende uitstraling houden, ook na het reinigen. Wel is het belangrijk om 30 dagen te wachten tot de verf volledig is doorgedroogd, voor u deze gaat reinigen. Daarnaast zal deze verf bij het schoonmaken nooit opglanzen en altijd zijn zeer goede afwerking behouden. En wilt u ook hardnekkige vlekken als die van koffie of wijn goed reinigen? Gebruik dan de Sigmapearl cleaner.

De Sigmapearl Clean Satin gemakkelijk online bestellen

U kunt Sigmapearl Clean Satin bij ons in vrijwel iedere gewenste kleur laten mengen. Dit doen we met officiële Sigma materialen. Zo gebruiken wij de officiële Sigma mengmachine en Sigma pasta’s, voor het mooiste resultaat. Bij ons is deze verf verkrijgbaar in blikken van 2,5 liter en 10 liter. Zo bent u voordelig uit bij het schilderen van grote of kleine oppervlakte.

Bent u opzoek naar een matte muurverf? Wij verkopen ook Sigmapearl Clean Matt. Wanneer u toch nog advies nodig heeft bij het maken van de juiste keuze kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten. Bent u er al helemaal uit dat deze verf dé verf is die u nodig heeft? Bestel hem dan nu online. Voor 15:00 besteld is dezelfde dag verzonden!

Direct meebestellen

Andere producten in de categorie Binnen

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.