Sikkens Alpha Muurfix

Sikkens Alpha Muurfix is een voorstrijkmiddel voor binnen wat voorkomt dat de muuverf onregelmatig in de muur wordt gezogen. Dit voorstrijkmiddel van Sikkens zorgt voor betere hechting en voorkomt kleurverschil. De muurfix is ook geschikt voor gebruik op spuitpleister. Daarnaast is dit voorstrijkmiddel ideaal wanneer u uw muur wilt behangen met een mooi behangetje. 

  • 5 liter
  • melkachtig wit

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 46,00
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

Sikkens Alpha Muurfix makkelijk te gebruiken

Met een liter Sikkens Alpha Muurfix kunt u maar liefst 10m2 schilderen. De verf is zeer geurarm en met de goede hechting ziet u geen glans- en/of kleurverschillen Er is geen verdunning nodig dus het product kan direct gebruikt worden. We raden u aan de ondergrond eerst met de Sikkens Alpha Muurfix te behandelen en daarna af te werken met een Alpha dispersiemuurverf zoals Sikkens Alphatex SF, Sikkens Alphatex IQ of Sikkens Alpha Projecttex. In ongeveer twee lagen heeft u het mooiste resultaat. Het voorstrijkmiddel is al na ca. 2 uur stofdroog. Na 8 uur kunt u al beginnen met overschilderen van de ondergrond.

Bestel het voorstrijkmiddel online bij Bolverf.nl

De muurfix is bij Bolverf.nl alleen verkrijgbaar in een 5 liter verpakking. Wanneer u de verpakking ongeopend bewaard kunt u de Sikkens Alpha Muurfix tot minimaal 12 maanden bewaren. Belangrijk is dat de verf dan bewaard wordt op een vorstvrije plek. Daarnaast is het slim dat u voor het gebruik van de muurfix de ondergrond goed schoonmaakt van vuil, schimmel, niet goed hechtende verflagen en vet. Zodat u op een schone ondergrond te werk gaat.

Wanneer u er nog niet uit bent wat u precies nodig heeft kun u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze specialisten staan tijdens openingstijden voor u klaar om u een advies op maat te geven.

Andere producten in de categorie Grondverf en primers

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.