Sikkens Alpha Projecttex

9 recensies

Sikkens Alpha Projecttex is een zeer matte en zeer goed dekkende binnenmuurverf. De verf is te gebruiken op o.a. winddroog beton, pleisterwerk, metselwerk, en glasweefselbehang. De Projecttex heeft een gladde, matte afwerking en is dus goed te reinigen. De verf is geurarm en is al overschilderbaar na 5 uur. De ruimte kunt u nog dezelfde dag weer in gebruik nemen!

Let op! Kleuren die door ons op kleur worden gemengd, kunnen niet worden geruild. Test de kleur a.u.b. voor gebruik.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 32, 50 € 26,75
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

De ideale verf voor grote projecten

Sikkens Alpha Projecttex is een watergedragen binnenmuurverf die zeer goed dekt. De verf heeft een ultra matte, gladde afwerking, waardoor deze goed te reinigen is. U kunt de latexverf aanbrengen op beton, schuurwerk, gips, pleisterwerk etc. Bij Bolverf.nl is deze verf beschikbaar in 2,5 liter, 5 liter en zelfs 10 liter blikken. De verf is bovendien erg zuinig in gebruik; met 10 liter verf kunt u maar liefst 80 m2 op een gladde ondergrond schilderen. Het is een echte verf om meters mee te maken. Dat maakt deze verf de perfecte verf voor grote projecten! Wanneer u opzoek bent naar een verf met betere schrobvastheid dan raden wij u de voor Sikkens Alphatex SF.

Sikkens Alpha Projecttex makkelijk online te bestellen

U kunt Sikkens Alpha Projecttex bij ons in vrijwel alle kleuren laten mengen. Wij doen dit met officiële Sikkens materialen, hiermee bent u verzekerd van een perfect resultaat en de mooiste kleuren. Plaatst u uw bestelling voor 15:00? Dan verzenden wij de bestelling nog dezelfde dag naar u op. Daarnaast bieden wij u gratis verzending aan bij een bestelling boven de €100,-.

Voor een goed advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag. Heeft u al een keuze kunnen maken? Bestel dan uw verf gemakkelijk en snel bij Bolverf.nl!

Recensies (9)

, (6 November 2019)

dank voor de snelle levering !

, (9 Oktober 2019)

Snel en Vakkundige Service

Lees de recensies

Direct meebestellen

Andere producten in de categorie Binnen

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.