Sikkens Alpha Rezisto Mat

Sikkens Alpha Rezisto mat is een matte vlekafstotende en makkelijk reinigbare binnenmuurverf. De verf is perfect om te gebruiken op al uw keukenmuren. De verf is gemaakt met de speciale Stain Shield Technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat vlekken niet in de muur trekken. Bovendien gaat de verf niet opglanzen na reinigen. De Sikkens Alpha Rezisto mat is een duurzame verf. Dit betekend dat overschilderen minder vaak nodig is.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 101, 00 € 83,75
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

De kwaliteit  van de vlekafstotende verf

Deze matte vlekafstotende en makkelijk reinigbare binnenmuurverf is perfect om te gebruiken op al uw keuken- en badkamermuren. De speciale Stain Shield Technologie zorgt ervoor dat vlekken niet in de muur trekken. Bij menig product wordt er geschreven dat de verf vlekbestendig is. Maar waarom zou er dan gekozen moeten worden voor Sikkens Alpha Rezisto mat? Deze verf is naast vlekbestendig namelijk echt vlekafstotend. Wanneer er vloeistof op de muur komt zal u zien dat deze er daadwerkelijk afdruppelt! Bovendien gaat de verf niet opglanzen na het reinigen en behoudt de verf zijn matte kleur.

Sikkens Alpha Rezisto Mat gebruiken

De Sikkens Alpha Rezisto Mat is geschikt voor het behandelen van alle binnen ondergronden als pleisterwerk, metselwerk en beton. De verf is erg geschikt om te gebruiken in ruimtes waar een hoge duurzaamheid of vlotte reinigbaarheid gewenst is zoals scholen, kantines etc. De verf is niet geschikt voor ruimtes met hoge luchtvochtigheid zoals badkamer, doucheruimte, etc.

Naast de Sikkens Alpha Rezisto Mat heeft Bolverf.nl een ruim assortiment Sikkens verf. Zo kunt u bij ons ook de Sikkens Alpha Projecttext bestellen en bieden wij de binnenmuurverf Sikkens Alphatex SF aan. Wilt u meer informatie over onze Sikkens producten? Neem dan contact op met onze experts

Andere producten in de categorie Binnen

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.