Sikkens Cetol TGL Satin Plus

2 recensies

Sikkens Cetol TGL Satin Plus is een zijdeglanzende, transparante houtafwerking voor buiten. Zeer geschikt voor maatvaste constructies als kozijnen, ramen en deuren. De verf is weervast zeer goed bestand tegen UV-straling. De verf is bij ons verkrijgbaar in blikken van 1liter en 2,5 liter in diverse houttinten en een blanke kleur

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 59, 45 € 36,75
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

De Sikkens Cetol TGL Satin Plus gebruiken

Deze zijdeglanzende houtafwerking voor buiten biedt langdurige bescherming aan al uw buitenhout. De lak is goed bestand tegen UV-straling. Daardoor wordt er gegarandeerd dat de laklaag elastisch blijft. De Sikkens Cetol TGL Satin Plus is weervast en zeer geschikt voor gebruik op geveltimmerwerk van loof- en naaldhout. Gebruik de lak als bescherming van al uw maatvaste constructies als kozijnen, ramen en deuren. Deze zijdeglanzen verf is al stofdroog naar 3,5 uur en kleefvrij na 4,5 uur. Na ongeveer 16 uur is het mogelijk de Sikkens Cetol TGL Satin Plus te overschilderen. Als u liever een hoogglans afwerking wilt gebruiken, dan raden wij u aan de Sikkens Cetol TGX Gloss te gebruiken.

Bestel de Sikkens Cetol eenvoudig online

Sikkens Cetol TGL satin plus is een transparante lak die hout verfraait en de houtnerf accentueert. Deze lak van Sikkens is vuil- en waterafstotend. U kunt de lak bij ons bestellen in de meest gebruikte houttinten, die u hieronder kunt vinden. Hiermee brengt u wat extra kleur en sfeer op blank hout. Wanneer u een bestelling plaatst voor 15:00, verzenden wij u de bestelling nog dezelfde dag.

Wanneer u toch nog ons advies nodig heeft vragen wij u tijdens openingstijden contact met ons op te zoeken. Onze experts helpen u graag en voorzien u van een passend advies. Bestel nu de Sikkens Cetol TGL Satin Plus gemakkelijk online bij Bolverf.nl.

BlankDonker eiken
NotenEbben
MahonieGrenen
Teak

Recensies (2)

, (20 Juli 2019)

Altijd TOP

, (18 Juli 2019)

Altijd TOP

Direct meebestellen

Andere producten in de categorie Transparante beits

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.