Sikkens Cetol TGX Gloss

1 recensies

Sikkens Cetol TGX Gloss is een transparante hoogglanslak geschikt voor al uw buitenhout. Deze lak heeft een hoge levensduur, hij blijft tot wel 7 jaar mooi. Vergrijzing van het hout is niet mogelijk omdat de lak vuil- en waterafstotend is en beschikt over een uv-filter. Sikkens Cetol TGX gloss is bij ons verkrijgbaar in alle populaire houtkleuren zoals de Teak 085.

Let op! Kleuren die door ons op kleur worden gemengd, kunnen niet worden geruild. Test de kleur a.u.b. voor gebruik.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 64, 40 € 42,00
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

Bijzonder duurzame transparante lak

Sikkens Cetol is een transparante lak die bijzonder duurzaam is in zijn soort. De levensduur van deze lak is namelijk zo’n 6 tot 7 jaar. De lak voorziet uw hout van een fraaie hoogglans en het accentueert de houttekening. Wij kunnen Sikkens Cetol TGX Gloss voor u mengen in de verschillende houtkleuren die u hieronder ziet staan, zo kunt u blank hout voorzien van wat meer kleur en uitstraling, zonder dat het zijn natuurlijke uiterlijk verliest. Wij verkopen de verf in 1 liter en 2,5 liter blikken.

Sikkens Cetol TGX Gloss gebruiken

U kunt Sikkens Cetol TGX Gloss gebruiken voor het beschermen en verfraaien van al uw maatvaste buitenhout, zoals ramen, deuren en kozijnen. De lak hoeft niet meer te worden verdund en kan direct worden aangebracht met een kwast. Na ongeveer 2,5 uur is de verf stofdroog en u kunt de verf overschilderen na ongeveer 16 uur. Het rendement van het product is 13 m2 per liter. Met 2,5 liter kunt u zo ongeveer 32m2 schilderen!

Bolverf.nl biedt u een breed assortiment Sikkens verf. Naast de Sikkens Cetol TGX Gloss kunt u bij ons ook de zijdeglans Sikkens Cetol TGL Satin Plus bestellen.

Mocht u toch nog een vraag aan onze expert willen stellen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij geven u graag advies over de beste verf voor uw klus!

BlankDonker eiken
NotenEbben
MahonieGrenen
Teak

Recensies (1)

, (18 Juli 2018)

Hele goede lak voor afwerking van buitenschilderwerk, kan het aanbevelen. Blijft jarenlang netjes....

Andere producten in de categorie Transparante beits

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.