Sikkens Rubbol AZ

Sikkens Rubbol AZ is een duurzame aflakverf voor buiten. De verf is weervast en behoudt dus zijn glans onder veel verschillende weersomstandigheden. De verf is verwerkbaar in temperaturen tussen de 5 en 30˚ C. Met 1 liter Rubbol az kunt u maar liefst 14 tot wel 16 m2 lakken.

Let op! Kleuren die door ons op kleur worden gemengd, kunnen niet worden geruild. Test de kleur a.u.b. voor gebruik.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 49, 50 € 40,50
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

De Rubbol AZ direct klaar voor gebruik

Sikkens Rubbol AZ  is de hoogglanzende aflak uit deze lijn. De verf is erg duurzaam en daardoor erg geschikt voor buiten. Gebruik de lak voor het aflakken van al uw buitenhout en voorbehandeld staal en kunststof. U hoeft de lak niet eerst te verdunnen, de verf is direct klaar voor gebruik. Dankzij de uitstekende vloeiing is de verf gemakkelijk te verwerken. Rubbol AZ is weervast, u hoeft zich dus geen zorgen te maken tijdens een forse regenbui of windhoos. Uw schilderwerk blijft in tact. U kunt de verflaag indien nodig reinigenen met uw gebruikelijke reinigingsmiddel. Bent u toch opzoek naar een minder glanzende verf? Dan is de Rubbol EPS Plus van Sikkens de ideale lakverf voor u.

De beste prijs- kwaliteitsverhouding bij Bolverf.nl

De Sikkens Rubbol AZ kunnen wij voor u mengen in vrijwel iedere gewenste kleur. Hiervoor gebruiken we uitsluitend officiele Sikkens machines en mengpasta. Zo bent u gegarandeerd van het beste resultaat en de mooiste kleur. De aflakverf is bij ons verkrijgbaar in 0,5 liter, 1 liter en 2,5 liter blikken. Kaal gemaakt hout raden wij aan te gronden met de Rubbol Primer.

Bij Bolverf.nl koopt u de Sikkens Rubbol AZ met de bese prijs- kwaliteitsverhouding. Daarnaast bieden wij u de verzending van u bestelling gratis aan boven de €100,-. Bestel de Sikkens Rubbol AZ voor 15:00 en uw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden.

Direct meebestellen

Andere producten in de categorie Hoogglans

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.