Sikkens Rubbol BL Primer

De Sikkens Rubbol BL Primer is een matte wategedragen grondverf. Als u haast heeft met uw klus, is deze primer de ideale primer voor u. Rubbol BL Primer van Sikkens is namenlijk al na 5 uur overschilderbaar. Deze watergedragen grondverf is te gebruiken op kaal, onbehandeld hout en bestaande verflagen zowel binnen al buiten. Deze primer is beschikbaar in 1 liter en 2,5 liter blikken.

Let op! Kleuren die door ons op kleur worden gemengd, kunnen niet worden geruild. Test de kleur a.u.b. voor gebruik.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 53, 35 € 34,75
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

De Sikkens Rubbol BL Primer voor de snelle klus

Voor u de grondverf gaat gebruiken, is het altijd raadzaam om eerst de ondergrond goed te schuren, stofvrij te maken en te reinigen. Zo bent u verzekerd van een mooie en duurzame verflaag. We raden u aan om de Rubbol BL primer op kleur te laten mengen. Zo bent u zeker van een goede dekking.  Doordat de grondverf al na 5 uur overschilderbaar is, kunt u meerdere lagen op één dag aanbrengen. Warmte en luchtvochtigheid kunnen er echter voor zorgen dat de Sikkens Rubbol BL primer minder goed opdroogt. Het is belangrijk deze primer tweemaal af te lakken. Dit kunt u doen met de Rubbol BL Rezisto High Gloss of de Rubbol BL Rezisto Satin.

De primer is geschikt voor diverse ondergronden

Deze watergedragen grondverf hecht zeer goed op onbehandeld hout, maar ook op hout dat van tevoren kaal is gemaakt. Daarnaast kan Rubbol BL primer ook worden gebruikt als grondverf voor MDF, hard PVC en andere kunststoffen. Ook is de primer geschikt voor gebruik op geschuurde en gereinigde oude verflagen. Bij Bolverf.nl wordt de primer voor u in vrijwel ieder gewenste kleur gemengd. Dit wordt gedaan met de officiele mengpasta van Sikkens en hun officiele mengmachine.

Wij zijn een Erkend Sikkens Specialist en bieden u de beste prijs- kwaliteitsverhouding aan. Bestel de Sikkens Rubbol BL primer veilig online of neem bij vragen contact met ons op. Onze experts helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Direct meebestellen

Andere producten in de categorie Waterbasis

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.