Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss

1 recensies

De Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss is een watergedragen hoogglanslak die goed bestand is tegen huidvet. Daarom is de verf erg geschikt voor gebruik op alles wat veelvuldig wordt aangeraakt of opgepakt. De lak droogt snel en is gemakkelijk en snel te verwerken. Bovendien is dit een milieuvriendelijk EcoSure product.

Let op! Kleuren die door ons op kleur worden gemengd, kunnen niet worden geruild. Test de kleur a.u.b. voor gebruik.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 68, 20 € 44,50
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

Kies voor de Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss

Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss is een watergedragen aflakverf met zijdeglans afwerking. De verf kan worden gebruikt op voorbehandeld hout, MDF, hard PVC en andere kunststoffen. In combinatie met de juiste grondverf (bijvoorbeeld Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer of de Rubbol BL Primer) kunt u deze verf ook gebruiken over oude verflagen op terpentinebasis. Rubbol BL Rezisto High Gloss is een zeer geschikte verf voor houtwerk binnenshuis. De verf is goed bestand tegen huidvet, dus u kunt hem gerust aanbrengen op meubels en andere gebruiksvoorwerpen. Bovendien vergeelt de Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss niet als deze in combinatie met grondverf is aangebracht. Dit in tegenstelling tot de meeste verfsoorten op terpentinebasis. De uiteindelijke verflaag is bovendien kras- en slijtvast en daardoor ook zeer geschikt voor op trappen, leuningen etc.

Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss bestellen bij Bolverf.nl

Wij kunnen deze verf voor u mengen in vrijwel iedere gewenste kleur. Hiervoor gebruiken wij een erkende Sikkens machine, voor het beste resultaat. De Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss is verkrijgbaar in 1 liter en 2,5 liter. Let op: kleuren die door ons worden gemengd kunnen niet retour worden genomen Bij een bestelling voor 15:00 verzenden wij de bestelling nog dezelfde dag op. Komt u bestelling uit boven de €100,-? Dan betaalt u bij Bolverf.nl geen verzendkosten.

Wilt u meer weten over de Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss? Zoek dan contact met onze specialisten. Zij geven u graag het beste advies.

Recensies (1)

, (26 September 2017)

uitermate tevreden de ene dag besteld en de andere dag in huis en dat ook nog voor een goede prijs.

Andere producten in de categorie Waterbasis

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.