Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer

De Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer is een watergedragen primer voor zowel binnen als buiten te gebruiken. Deze primer is goed bestand tegen huidvet. Daarom is de primer zeer geschikt voor gebruik op deuren, kastjes en alles wat wordt aangeraakt. De primer droogt snel heeft een goede vulkracht. Bovendien is dit een milieuvriendelijk EcoSure product.

Let op! Kleuren die door ons op kleur worden gemengd, kunnen niet worden geruild. Test de kleur a.u.b. voor gebruik. 

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 45, 00 € 37,00
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

Ideaal voor onderhoud en renovatie

Rubbol BL Rezisto Primer is een watergedragen grondverf voor gebruik binnen en buiten. De grondverf is resistent tegen huidvet en daarom erg geschikt voor het schilderen van gebruiksvoorwerpen zoals een houten trapleuning. De primer is te gebruiken voor het voorlakken van hout, kunststof, beton en pleisterwerk. Daarnaast is de Rubbol BL Rezisto Primer een geschikte overgrondverf voor bestaande, terpetinegedragen verflagen. Bovendien is de verf ideaal voor onderhoud en renovatie, omdat hij oude vochtplekken en nicotinevlekken zeer goed isoleert. Deze primer is de perfecte primer voor verf zoals Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin of de Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss.

Bestel de Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer

De verf heeft een goede vloeiing, u brengt deze dus gemakkelijk aan met een kwast of viltlakroller. Voor de beste dekking, kunt u de grondverf laten mengen in dezelfde kleur als uw aflakverf. Wij mengen de verf voor u op een officiële Sikkens machine en pasta’s. Hiermee zorgen wij voor het beste eindresultaat.

Naast de Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer bieden wij onder andere ook de Rubbol BL primer en de Rubbol Primer Plus aan. Weet u niet welke primer u het best kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op voor gratis advies. Onze specialisten helpen u graag.

Direct meebestellen

Andere producten in de categorie Waterbasis

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.