Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin

De Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin is een watergedragen zijdeglanslak. Deze verf is goed bestand tegen huidvet. Daarom is de verf erg geschikt voor gebruik op alles wat veelvuldig wordt aangeraakt of opgepakt. De lak droogt snel en is gemakkelijk te verwerken. Bovendien is de Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin een milieuvriendelijk EcoSure product.

Let op! Kleuren die door ons op kleur worden gemengd, kunnen niet worden geruild. Test de kleur a.u.b. voor gebruik.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 68, 20 € 46,25
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

Zeer geschikt voor houtverf

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin is een watergedragen aflakverf met zijdeglans afwerking. De verf kan worden gebruikt op voorbehandeld hout, MDF, hard PVC en andere kunststoffen. In combinatie met de juiste grondverf (bijvoorbeeld Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer) kunt u deze verf ook gebruiken over oude verflagen op terpentinebasis.

Rubbol BL Rezisto Satin van Sikkens is een zeer geschikte verf voor houtwerk binnenshuis. De verf is goed bestand tegen huidvet, dus u kunt hem gerust aanbrengen op meubels en andere gebruiksvoorwerpen. Bovendien vergeelt de verf niet als deze in combinatie met grondverf is aangebracht. Dit in tegenstelling tot de meeste verfsoorten op terpentinebasis. De uiteindelijke verflaag is bovendien kras- en slijtvast. Hierdoor is de verf ook zeer geschikt voor op trappen, leuningen en ander houtwerk wat veel aangeraakt wordt

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin bestelt u voordelig online bij Bolverf.nl

De Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin is voor u te mengen in vrijwel iedere gewenste kleur. Hiervoor gebruiken wij een erkende Sikkens machine, voor het beste resultaat. Let op: kleuren die door ons worden gemengd kunnen helaas niet retour worden genomen.

Naast verf kunt u bij ons diverse benodigdheden bestellen om te schilderen. Wij bieden diverse vulmiddelen aan en u kunt bij ons terecht voor verfbakjes. Daarnaast hebben wij een aanbod van verschillende kwasten en rollers. Zo kunt u bij ontvangst van u pakketje direct aan de slag! Wanneer u bij ons u bestelling plaatst voor 15:00, wordt de bestelling nog dezelfde dag verzonden.

De Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin besteld u gemakkelijk en snel bij Bolverf.nl.

Andere producten in de categorie Waterbasis

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.