Sikkens Rubbol DSA Thix

De Sikkens Rubbol DSA Thix is een zijdeglanzende beitsverf voor buiten en is bijzonder geschikt voor alle soorten geveltimmerwerk, multiplex boeiboorden, luifels e.d. De verf is geschikt voor zowel gronden als aflakken en heeft een uitstekende vulkracht en dekking. Ook is de verf weervast en vochtregulerend, zodat houtrot kan worden voorkomen.

Let op! Kleuren die door ons op kleur worden gemengd, kunnen niet worden geruild. Test de kleur a.u.b. voor gebruik.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 43, 00 € 35,00
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

Sikkens Rubbol DSA Thix voor het grote werk

Klaar voor het echt grote werk? Gebruik dan Sikkens DSA Thix. Deze zijdeglanzende verf is uitstekend geschikt voor gebruik op geveltimmerwerk, boeiboorden, luifels etc. U kunt de verf toepassen op zowel loof- als naaldhout. Door de speciale samenstelling van de verf, kan er per keer een dikkere laag worden aangebracht. De verf is dus gemakkelijk verwerkbaar, heeft een mooie vloeiing en is goed vullend. Bovendien is Sikkens Rubbol DSA Thix een één-pot-systeem. U kunt de verf gebruiken voor gronden, voor- en aflakken. Gebruik voor het aanbrengen van deze verf een kwast of lakviltroller.

Bestel de DSA Thix bij Bolverf.nl

Bestel Sikkens Rubbol DSA Thix bij ons in iedere gewenste kleur. We mengen de verf voor u op een officiele Sikkens machine en gebruiken de officiele Sikkens mengpasta’s. Hiermee halen wij het beste uit Sikkens verf en bent u verzekerd van het beste resultaat. Naast de Rubbol DSA Thix bieden wij ook de Sikkens Rubbol Finura Satin aan. Dit is een goede kwaliteitsverf.

Bij ons heeft u het voordeel wanneer u de Sikkens Rubbol DSA Thix voor 15:00 besteld, de bestelling dezelfde dag wordt verzonden. Daarnaast verzenden wij u bestelling geheel gratis wanneer u een bestelling plaatst boven de €100,-! Wanneer u niet advies nodig heeft bij het maken van de juiste keuze kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Kies daarom voor Bolverf.nl en bestel snel online.

Direct meebestellen

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.