Sikkens Rubbol Finura High Gloss

Sikkens Rubbol Finura High Gloss is een kras- en slijtvaste hoogglanslak voor binnen en buiten. Deze lak bevat zo min mogelijk oplosmiddel en is daarom beter voor het milieu en uw gezondheid. Toch is de lak gemakkelijk verwerkbaar en goed weervast. Bij ons is de Sikkens Rubbol Finura High Gloss beschikbaar in blikken van 0,5 liter, 1 liter en 2,5 liter.

Let op! Kleuren die door ons op kleur worden gemengd, kunnen niet worden geruild. Test de kleur a.u.b. voor gebruik.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 27, 00 € 22,25
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

Dé verf voor binnen en buiten

Een terpentine-verdunbare verf met zo min mogelijk oplosmiddelen, die toch gemakkelijk te verwerken is? Dat is de Rubbol Finura lijn. Minder oplosmiddelen betekent niet alleen dat deze verf beter is voor het milieu, maar ook dat de verf minder vergeelt in een donkere (binnen-)omgeving. Toch is de Sikkens Rubbol Finura High Gloss ook weervast, waardoor hij zowel binnen als buitenshuis goed te gebruiken is. Na ongeveer 5 uur is de verf stofdroog en na 18 uur kunt u de verf overschilderen. Daarnaast kunt u maar liefst 12-14 m2 per liter schilderen met een liter Sikkens Rubbol Finura High Gloss.

De Rubbol Finura High Gloss gebruiken

Breng Sikkens Rubbol Finura High Gloss aan op hout, kunststof en metaal en gebruik altijd een geschikte primer, zoals Rubbol Primer Plus. Voor het aanbrengen kunt u het beste een kwast of lakviltroller gebruiken. Wij kunnen deze verf uiteraard voor u mengen in iedere gewenste kleur. Dit doen we in een officiële Sikkens mengmachine, zodat u gegarandeerd bent van het beste resultaat. Wilt u liever een subtielere glans? Probeer dan eens Rubbol Finura Satin, deze zijdeglanse verf beschikt over dezelfde eigenschappen alleen met een andere glans.

Kom voor advies langs in onze winkel of neem contact met ons op. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

Direct meebestellen

Andere producten in de categorie Hoogglans

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.