Sikkens Rubbol Finura Satin

2 recensies

Sikkens Rubbol Finura Satin is een kras- en slijtvaste zijdeglanslak. In vergelijking met zijn soortgenoten heeft u met deze lak minder last van donkervergeling. Daarom kan de lak ook prima binnen worden gebruikt. Daarnaast is de lak gemakkelijk verwerkbaar en goed weervast. Bij ons is de verf verkrijgbaar in 0,5 liter, 1 liter en 2,5 liter.

Let op! Kleuren die door ons op kleur worden gemengd, kunnen niet worden geruild. Test de kleur a.u.b. voor gebruik.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 27, 00 € 22,25
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

Gemakkelijk aan te brengen lak

Sikkens Rubbol Finura Satin is een kras- en slijtvaste lak voor binnen en buiten. Door de lak op basis van urethaantechnologie is, is deze gemakkelijk te verwerken. Bovendien kunt u de laagdikte van de verf gemakkelijk beheersen waardoor u niet snel te veel of te weinig verf aanbrengt. Ten opzichte van andere producten op terpentinebasis, heeft Sikkens Rubbol Finura Satin minder donkervergeling. Daardoor kan de lak prima binnen worden gebruikt. U kunt de lak aanbrengen met een kwast of viltlakroller.

Sikkens Rubbol Finura Satin bestellen bij Bolverf.nl

Wij kunnen de Sikkens Rubbol Finura Satin voor u in iedere gewenste kleur mengen. Dat doen we met onze officiële Sikkens mengmachine en mengpasta. Hierdoor bent u gegarandeerd van het beste resultaat. Als u liever een hoogglanzende afwerking wilt, kunt u ook kiezen voor Sikkens Rubbol Finura High Gloss. Ook deze verf mengen wij in de kleur die u wenst.

Daarnaast betaalt u bij een bestelling boven €100,- géén verzendkosten. De bestelling wordt dezelfde dag verzonden wanneer de bestelling voor 15:00 geplaatst is!

Wilt u graag advies voordat u de Sikkens Rubbol Finura Satin bestelt? Wij geven u graag een passend advies. U kunt contact met ons opnemen. Tijdens openingstijden zijn wij telefonisch bereikbaar op 0229-541350. Daarnaast kunt u ons altijd een mail sturen naar info@bolverf.nl

Recensies (2)

, (26 Juli 2018)

Binnen twee uur kon ik de verf ophalen. Toch goedkoper dan wanneer je het in de winkel koopt. De verf zelf schilderde heerlijk.

, (4 April 2018)

t.a.v Joris, Ik ben zeer tevreden over de snelle en correcte afwerking van mijn bestelling. De door mij opgegeven mengkleur is perfect door Joris gemengd, en ik had de verf de volgende dag in huis. Mijn complimenten, met vr.groet Tolen. Waardering vijf sterren.

Direct meebestellen

Andere producten in de categorie Zijdeglans

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.