Sikkens Rubbol Primer Extra

1 recensies

Sikkens Rubbol Primer extra van Sikkens is dé basis voor onderhoudsschilderwerk buiten. De primer hecht goed op diverse ondergronden, is goed vullend en schuurbaar. Bovendien zorgt Sikkens Rubbol Primer Extra ervoor dat de glans van uw aflakverf lang wordt behouden. Bij Bolverf.nl kunt u de verf bestellen in 1 liter en 2,5 liter blikken.

Let op! Kleuren die door ons op kleur worden gemengd, kunnen niet worden geruild. Test de kleur a.u.b. voor gebruik.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 53, 85 € 35,25
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

De kwaliteit van de Sikkens Rubbol Primer Extra

Gaat u voor een hoogglanzende afwerking die lang zijn glans behoudt? Dan is Sikkens Rubbol Primer Extra van Sikkens een onmisbare grondverf voor u. De zijdeglanzende afwerking in deze grondlak zorgt er namelijk voor dat uw aflakverf haar glans behoudt. Hierdoor kunt u gebruik van deze primer, met één laag aflakken. De lak hecht zeer goed op diverse ondergronden buitenshuis, zoals geveltimmerwerk, metalen en kunststoffen. Daarnaast is de primer ideaal voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Werk de kale plekken eerst bij met Sikkens Rubbol Primer Extra en lak daarna af met Rubbol XD of Rubbol SB Plus voor het beste resultaat!

Makkelijk en snel bij Bolverf.nl bestellen

Wij mengen de verf uiteraard voor u in iedere gewenste kleur met onze officiële Sikkens mengmachines. We raden u altijd aan om deze grondverf op kleur te mengen, om ervoor te zorgen dat de aflakverf nóg beter dekt. Daarnaast krijgt u bij ons de verzending gratis wanneer u een bestelling plaatst boven de €100,-. Bestelt u tijdens openingstijden ook nog eens voor 15:00? Dan wordt de bestelling dezelfde dag verzonden.

Bolverf.nl heeft een groot assortiment Sikkens verf. Bent u er nog niet helemaal uit welke verf u precies nodig heeft? Of heeft u vragen over de Sikkens Rubbol Primer Extra? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag!

Recensies (1)

, (6 Februari 2018)

via de side betaald,bij juli opgehaald. 1 kilo sigma grondverf.

Direct meebestellen

Andere producten in de categorie Grondverf en primers

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.