Sikkens Rubbol Primer

1 recensies

De Sikkens Rubbol Primer (voorheen Sikkens Rubbol Primer Plus) voor buiten is geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk. Verder is Rubbol Primer ook geschikt voor het overgronden van reeds voorbehandelde metalen en kunststoffen

  • Hecht goed op diverse ondergronden zoals geveltimmerwerk en voorbehandelde metalen en kunststoffen.
  • Vochtregulerend
  • De dekkracht is hoog
  • Makkelijk schuurbaar
  • Goede vulling
  • vanaf  5 tot wel 30˚ C verwerkbaar

Let op! Kleuren die door ons op kleur worden gemengd, kunnen niet worden geruild. Test de kleur a.u.b. voor gebruik.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 38, 50 € 34,75
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

Kies voor Sikkens Rubbol Primer

Deze hoogwaardige primer van Sikkens is een zeer goede keus voor het gronden en overgronden van al uw geveltimmerwerk. Maar de Sikkens Rubbol Primer is ook erg geschikt voor het overgronden van voorbehandelde metalen en kunststoffen. De grondverf is weervast en vochtregulerend. Daarom is hij perfect voor gebruik buitenshuis. De verf is te verwerken bij een temperatuur tussen 5 en 30 graden. Gebruik hiervoor een kwast of lakviltroller. De Sikkens Rubbol Primer is direct te gebruiken en hoeft niet te worden verdund. Deze grondverf hecht zeer goed op kaal hout, andere ondergronden dient u wel eerst goed op te schuren voor u de verf aanbrengt.

Bestel de Rubbol primer tegen eens scherpe prijs

Laat de primer mengen in dezelfde kleur als uw aflakverf. Zo zorgt u voor de beste dekking en het mooiste resultaat. Bolverf.nl is erkend Sikkens specialist, wij mengen de verf in een officiële Sikkens machine, zodat u altijd de mooiste kleuren krijgt.

Naast de Sikkens Rubbol Primer bieden wij ook diverse andere primers van Sikkens aan. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere de Sikkens Rubbol Primer extra en de Sikkens Rubbol BL Primer.

Wilt u meer weten over deze de Sikkens Rubbol Primer? Neem dan voor een goed advies contact op met onze experts. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Daarna kunt u zorgeloos u verf online bestellen bij Bolverf.nl!

Recensies (1)

, (25 Juli 2018)

Verf

Direct meebestellen

Andere producten in de categorie Primer

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.