Sikkens Rubbol SB

1 recensies

De Sikkens Rubbol SB is een hoogglanslak voor buiten en is dankzij de lange levensduur zeer geschikt in onderhoudssystemen voor buitenschilderwerk. De verf heeft een hoge dekkracht en behoudt zijn glans tot wel 7 jaar na het aanbrengen, zelfs in extreme weersomstandigheden. Met een liter Sikkens Rubbol SB  kunt u ongeveer 14m2 tot wel 16m2 schilderen.

Let op! Kleuren die door ons op kleur worden gemengd, kunnen niet worden geruild. Test de kleur a.u.b. voor gebruik.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 33, 00 € 26,75
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

Sikkens Rubbol SB gebruiken

Sikkens Rubbol SB is een dekkende hoogglanslak uit deze lijn. Wat deze aflakverf onderscheid van zijn soortgenoten, is dat hij extreem duurzaam is. Daarom is de lak zeer geschikt in onderhoudssystemen voor buitenschilderwerk. Het kan regenen en waaien, maar uw laklaag behoudt zijn glans tot wel 7 jaar na het aanbrengen. We raden u aan de Sikkens Rubbol Primer Extra te gebruiken om de houten onderdelen buiten de maximale bescherming te bieden. Nadat u de primer heeft aangebracht kunt u de ondergrond aflakken met Sikkens Rubbol SB.

Online te bestellen bij Bolverf.nl

Met Sikkens Rubbol SB kunt u zowel hout als voorbehandelde metalen en kunststoffen behandelen. De verf dekt bovendien erg goed en is prettig te verwerken, omdat het een mooie vloeiing heeft. Sikkens Rubbol SB hoeft niet te worden verdund voor gebruik, en kan direct worden verwerkt. Hiervoor kunt u een synthetische kwast of viltroller gebruiken.

Het is mogelijk de verf in iedere gewenste kleur te laten mengen De verf wordt gemengd met de officiele Sikkens mengpasta. Dit wordt gedaan in de officiele Sikkens mengmachine om zo het beste resultaat te kunnen aanbieden.

Bestel de Sikkens Rubbol SB gemakkelijk en snel bij de Erkend Sikkens Specialist, Bolverf.nl.

Recensies (1)

, (19 September 2018)

Goede service na online bestellen

Direct meebestellen

Andere producten in de categorie Hoogglans

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.