Sikkens Rubbol XD High Gloss

2 recensies

Sikkens Rubbol XD High Gloss is een extreem duurzame hoogglanslak voor buiten. Door de lange levensduur is de lak zeer geschikt om toe te passen in onderhoudssystemen voor buitenschilderwerk. De lak is weervast en beschermt tegen UV-straling, wel 8 tot 10 jaar lang (mits goed opgebracht) Daarnaast is de Sikkens Rubbol XD High Gloss verwerkbaar in temperaturen tussen de 5 en 30 graden.

Let op! Kleuren die door ons op kleur worden gemengd, kunnen niet worden geruild. Test de kleur a.u.b. voor gebruik.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 36, 75 € 30,25
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

Dé perfecte buitenlak

Sikkens Rubbol XD High Gloss is een van onze meest duurzame buitenlakken. De lak is tot wel 30% duurzamer dan veel andere topproducten. De verf is extreem weervast en biedt optimale bescherming tegen UV-straling. Gaat u voor een mooie glans op uw schilderwerk? Sikkens Rubbol XD High Gloss is een aflakverf met een zeer goed glansbehoud. De verf trotseert regen, wind en andere extreme omstandigheden erg goed en is ook nog eens gemakkelijk te verwerken. Hiervoor gebruikt u een synthetische kwast of viltroller. Als de verf goed wordt opgebracht heeft deze een levensduur van wel 8 tot 10 jaar. Voorlopig heeft u dus geen omkijken meer naar uw buitenschilderwerk.

Sikkens Rubbol XD High Gloss online bestellen

Deze topper van Sikkens bestelt u uiteraard voordelig bij Bolverf.nl. Wij kunnen de Sikkens Rubbol XD High Gloss voor u mengen in vrijwel iedere gewenste kleur. Dat doen we met officiële Sikkens materialen voor het mooiste resultaat en de beste kleur. Zo gebruiken we bij Bolverf.nl de Sikkens mengpasta’s en mengmachines. Wanneer u bij Bolverf.nl u bestelling voor 15:00 plaatst wordt de verf nog dezelfde dag verzonden. Heeft u ook nog een bestelling van boven de €100,-? Dan is de verzending ook geheel gratis!

Wij hebben een groot assortiment Sikkens producten. Zo bieden wij naast de Sikkens Rubbol XD High Gloss onder andere de Sikkens Alpha Rezisto Mat en de Sikkens Cetol TGX Gloss aan.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Recensies (2)

, (29 Augustus 2019)

Binnen een half uur stond de verf al klaar om opgehaald te worden. En ook mijn vraag mbt “anti siliconen spul” was opgemerkt en werd ter plekke opgepakt en gratis toegevoegd aan de verf.

, (9 April 2019)

TOP verf

Direct meebestellen

Andere producten in de categorie Hoogglans

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.