Sikkens Wapex 650

Sikkens Wapex 650 is een watergedragen vloercoating. De coating is goed toepasbaar als afwerking voor balkonvloeren en binnenvloeren en zeker niet geschikt voor garagevloeren. Deze makkelijk te verwerken verf bevat erg weinig oplosmiddelen en is met water te verdunnen. Deze blikken zijn bij Bolverf.nl verkrijgbaar in 1 liter en 5 liter.

Let op! Kleuren die door ons op kleur worden gemengd, kunnen niet worden geruild. Test de kleur a.u.b. voor gebruik.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 38, 74 € 33,25
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

Sikkens Wapex 650 is perfect voor het schilderen van binnenvloeren

Sikkens Wapex 650 is een één-componenten vloercoating. Deze coating is geschikt voor het schilderen van beton van bijvoorbeeld balkons en de vloer binnen. De verf zorgt voor een mooie zijdeglanzende afwerking op uw vloer. Deze coating droogt snel; al na 6 uur is hij overschilderbaar en beloopbaar. De Sikkens Wapex 650 is geurarm en voldoet bovendien aan alle ARBO eisen voor professioneel gebruik. Voor gebruik op garagevloeren is deze verf minder geschikt, hiervoor kunt u beter een twee-componenten Sikkens betonverf gebruiken. Deze coating is slijt- en zeer stootvast wat hem naast de garagevloeren ook geschikt maakt voor vloeren in winkels of werkplaatsen.

Officiele Sikkens materialen

Sikkens Wapex 650 kunnen wij voor u vrijwel iedere kleur mengen die u wilt. Dit wordt gedaan met onze officiële Sikkens materialen zoals de Sikkens mengmachine en de Sikkens mengpasta's. Hiermee willen wij u het beste resultaat verf aanbieden. Ons brede assortiment Sikkens verf is beschikbaar in de mooiste kleuren.

Waarom Bolverf.nl?

  • Wij maken gebruik van de officiële Sikkens materialen.
  • Wij bieden u graag een vrijblijvend advies aan.
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
  • Bij een bestelling boven de €100,- betaald u geen verzendkosten.

Wanneer u hulp nodig heeft zijn wij altijd telefonische bereikbaar tijdens openingstijden. Mocht u buiten de openingstijden u vraag willen stellen kunt u altijd even mailen naar info@bolverf.nl. Wij zullen u tijdens de openingstijden direct voorzien van een reactie. Neem contact met ons op of bestel de Sikkens Wapex 650 direct online bij Bolverf.nl

Direct meebestellen

Andere producten in de categorie Betonverf

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.